1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дуже м'який та солодкий: рецепт домашнього бісквіту на жовтках без складнощів, відео
Дуже м'який та солодкий: рецепт домашнього бісквіту на жовтках без складнощів, відео

Дуже м'який та солодкий: рецепт домашнього бісквіту на жовтках без складнощів, відео

Для приготування бісквіту на жовтках, який стане відмінним рішенням для використання жовтих, що залишилися після приготування інших десертів, вам знадобиться форма діаметром 18 см. Про це на своїй сторінці розповіла Юлія Виліч у Instagram.

Інгредієнти:

🔸180г жовтків (орієнтовно 8 яєць);
🔸70г цукру;
🔸80г борошна;
🔸5г розпушувача;
🔸1 пакетик ванільного цукру;
🔸1ст.л рослинної олії;
🔸2ст.л гарячого молока.

Для приготування бісквіту на жовтках, який стане відмінним рішенням для використання інших десертів жовтків, що залишилися після приготування, вам знадобиться форма діаметром 18 см і наступні інгредієнти: 180 грамів жовтків (приблизно 8 яєць), 70 грамів цукру, 80 грамів, 80 грамів му один пакетик ванільного цукру, одна столова ложка рослинної олії та дві столові ложки гарячого молока.

Почніть із підготовки форми для випікання. Збийте жовтки з цукром та ванільним цукром до пишної світлої маси протягом 7 хвилин. Потім додайте олію та гаряче молоко, акуратно перемішуючи масу лопаткою до однорідності. Просійте борошно та розпушувач і додайте їх у два прийоми до жовткової маси, акуратно та швидко вимішуючи. Слідкуйте за тим, щоб тісто не стало надто пухким з часом.

Перелийте тісто в підготовлену форму і випікайте в розігрітій до 175 градусів духовці протягом 30 хвилин. Не хвилюйтеся, якщо поверхня бісквіту спочатку здається нерівною - вона вирівнюється в процесі випікання. Дайте бісквіту трохи охолонути у формі, потім зніміть форму і залиште його остигати на решітці. Загорніть бісквіт у харчову плівку і покладіть у холодильник на 5-7 годин.

Останні новини України:

Шашлик буде м'яким і соковитим: переможець "Мастер Шеф" дав рецепт ідеального маринаду.

Фантастично смачні фаршировані яйця: Ольга Сумська поділилася улюбленим рецептом.

Як засолити червону рибу: шеф-кухар дала простий і суперсмачний рецепт.

Теги по теме
Украина
Источник материала
Поделиться сюжетом