Трейлер «Носферату» — переосмислення класичної стрічки вийде через 102 роки після оригінала
Трейлер «Носферату» — переосмислення класичної стрічки вийде через 102 роки після оригінала

Трейлер «Носферату» — переосмислення класичної стрічки вийде через 102 роки після оригінала

Білл Скашгорд перевтілюється на Носферату у переосмисленні Робертом Еггерсом культового німого фільму. Але шанувальникам жахів доведеться зачекати повного розкриття образу Скашгорда — перший трейлер фільму від Focus Features продовжує тримати його у таємниці. Актора майже не видно в ролику, окрім кількох кадрів.

«Носферату» Роберта Еггерса — це готична історія про одержимість між молодою жінкою, яку переслідують привиди, і жахливим вампіром, який закохався в неї, викликаючи невимовний жах».

Еллен Хаттер, жінку, якою одержимий Носферату, грає Лілі-Роуз Депп, Ніколас Холт — Томас Хаттер, чоловік Еллен і агент з нерухомості, який укладає контакт зі своїм новим клієнтом, не знаючи, що граф Орлок — багатовіковий вампір. Акторський склад включає Аарона Тейлора-Джонсона у ролі Фрідріха Гардінга, Емму Коррін у ролі Анни Гардінг та Віллема Дефо у ролі професора Альбіна Ебергарта фон Франца.

Початково Гаррі Стайлз і Аня Тейлор-Джой повинні були зіграти подружжя Хаттерів, але обидва відмовилися через конфлікти графіків. Прем’єра «Носферату» запланована на 25 грудня 2024 року.

Оригінальна стрічка «Носферату. Симфонія жаху» німецького режисера Фрідріха Вільгельма Мурнау вийшла на екрані у 1922 році. Мурнау мав на меті екранізувати роман «Дракула» Брема Стокера, але студія Prana Film не змогла придбати права. Щоб продовжити роботу, Мурнау змінив імена основних персонажів та переписав сюжет. У 1995 році Фонд Мурнау відновив «Носферату» у максимально близькому до авторського варіанті.

Джерела: Focus Features, Variety, Вікіпедія

Источник материала
Поделиться сюжетом