З’явилася підтримка модів S.T.A.L.K.E.R. на Xbox та PlayStation
З’явилася підтримка модів S.T.A.L.K.E.R. на Xbox та PlayStation

З’явилася підтримка модів S.T.A.L.K.E.R. на Xbox та PlayStation

З’явилася підтримка модів S.T.A.L.K.E.R. на Xbox та PlayStation - Фото 1

Видання S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy отримало підтримку модів на Xbox та PlayStation. Про це розробники GSC Game World повідомили в офіційному акаунті гри в X Twitter.

«Настав час налаштувати свій консольний досвід S.T.A.L.K.E.R.! За допомогою майстрів із дружньої спільноти Mod.io сталкери тепер можуть вільно створювати та встановлювати моди для S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy на Xbox і PlayStation. Зробіть так, щоб оригінальна зона мала інший вигляд на консолях за допомогою нових анімацій, текстур, моделей, відео та звуків», — йдеться у повідомленні.

Mod.io пропонує інструкцію зі структури модів та як додати їх у гру. Модифікації та корисні інструменти для них будуть доступні на сайті stalker-game.com — схоже, база тільки почала заповнюватися.

«Перегляньте модифікації, створені спільнотою для S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chornobyl, S.T.A.L.K.E.R: Clear Sky і S.T.A.L.K.E.R: Call of Prypiat на Xbox і PlayStation. Зробіть оригінальну зону більш захопливою та індивідуальною, експериментуючи з анімацією, текстурами, моделями, відео та звуками. Перегляньте посібник у розділі «Інструменти модифікації» нижче, щоб створити власні моди та поділитися ними».

З’явилася підтримка модів S.T.A.L.K.E.R. на Xbox та PlayStation - Фото 2
Теги по теме
PlayStation 5 Xbox
Источник материала
loader
loader