Gmail отримує більше функцій штучного інтелекту
Gmail отримує більше функцій штучного інтелекту

Gmail отримує більше функцій штучного інтелекту

Gmail отримує більше функцій штучного інтелекту, які можуть полегшити контроль над вашою електронною поштою.

В Інтернеті Google починає розгортати нову бічну панель Gemini, яка може виконувати такі дії, як узагальнення ланцюжків електронних листів і чернетки нових електронних листів. Інструмент пропонуватиме «проактивні підказки», але ви також можете задавати «питання довільної форми», пише Google у дописі в блозі , і він «створений для використання найпотужніших моделей Google», таких як Gemini 1.5 Pro . У мобільних програмах Gmail Google також надасть вам можливість налаштувати Gemini підсумовувати ланцюжки.

Ці вдосконалення можуть бути корисними, але вони будуть доступні лише для платних користувачів Gemini: вам потрібно буде бути клієнтом Google Workspace із додатком Gemini Business або Enterprise, додатком Gemini Education або Education Premium або Підписка Google One AI Premium . Я також застеріг би від того, щоб повністю покладатися на ці інструменти для роботи; враховуючи, що ШІ іноді створює галюцинації , переконайтеся, що ви перевіряєте важливий електронний лист, з яким Gemini допомагає, перш ніж надсилати його.

Google також розгортає функції Gemini на бічній панелі в Документах, Таблицях, Презентаціях і Диску. Минулого місяця на I/O Google пообіцяв , що ці функції вже готові. І ще є деякі анонсовані функції ШІ для Gmail, зокрема «Контекстна розумна відповідь».

Источник материала
Поделиться сюжетом