Головне за 26 червня: пастки із субсидіями, штраф 36 тисяч, проблеми з Приват24 та суд через запізнення в аеропорт
Головне за 26 червня: пастки із субсидіями, штраф 36 тисяч, проблеми з Приват24 та суд через запізнення в аеропорт

Головне за 26 червня: пастки із субсидіями, штраф 36 тисяч, проблеми з Приват24 та суд через запізнення в аеропорт

Чи доведеться чекати заморозків? З якої дати призначать субсидію, якщо подати заяву до 1 липня

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Потрібно розібратися в актуальному питанні – з якого часу призначать субсидію, якщо заяву та документи подати до 1 липня. Так, якщо заяву та документи на житлову субсидію подати до 1 липня, то виплату буде призначено з початку неопалюваного сезону. Про це стало відомо завдяки інформації від прес-служби Пенсійного фонду України. Відповідно до пункту 75 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.10.1995 № 848, у разі подання заяви про призначення та надання субсидії протягом двох місяців з початку неопалювального (опалювального) сезону, житлова субсидія такого сезону (але не раніше дня виникнення права на її одержання).

Щоб не було проблем з платіжками: "Нафтогаз" розповів, кому потрібно терміново оновити дані

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Нафтогаз" попередив українців про необхідність актуалізувати свої дані, щоб не виникало труднощів із вирішенням газових питань. Фахівці "Нафтогазу" заявили, що побутовим споживачам слід перейти на офіційний сайт компанії та оновити особисті дані, щоб мати доступ до актуальної інформації про стан рахунку, нарахування, а також уникнути можливих проблем із платіжками. Процедура є обов'язковою для клієнтів, у яких змінилося прізвище, адреса електронної пошти або номер телефону. За потреби доведеться подати додаткові документи, залежно від ситуації.

Водіям загрожує штраф від 34000 грн.: потрібно терміново оновити дані про своє авто

Інспектор виписує штраф за паркування

З 20 червня 2024 року в Україні набув чинності новий обов'язок для власників автотранспорту. Вони зобов'язані двічі на рік подавати інформацію до ТЦК та соціальної підтримки Міністерства оборони про свої транспортні засоби, йдеться в постанові Кабміну №1921. Ця інформація повинна містити дані про наявність транспорту, його технічний стан та перелік осіб, які працюють на цих транспортних засобах. Власники транспортних засобів та спецтехніки повинні двічі на рік оновлювати дані про їх машини у Територіальних центрах комплектування: їх наявність, технічний стан, які працюють на них.

Не підвіз до аеропорту: жінка подала до суду на коханого, бо запізнилась на літак

Аеропорт, фото: Знай.ua

У світі правових спорів іноді трапляються досить дивні ситуації. Одним із таких випадків стала історія жительки Нової Зеландії, яка звернулася до суду через те, що її хлопець не допоміг їй дістатися до аеропорту, тож вона запізнилася на рейс. Жінка попросила свого хлопця відвезти її до аеропорту, щоб встигнути на літак. Однак він не з'явився, і вона пропустила рейс, змушена була летіти наступного дня, а також пропустила концерт, на який планувала піти. В результаті вона втратила частину своїх коштів та зазнала моральних незручностей.

Українці скаржаться на оновлення Приват24: стало ще гірше

"Приват24". Фото: скрін youtube

ПриватБанк нещодавно оновив інтерфейс свого онлайн-сервісу Приват24, що викликало невдоволення у деяких користувачів. Один із давніх клієнтів банку висловив розчарування щодо змін у системі регулярних платежів. Невдоволений клієнт залишив відгук на порталі Мінфін. За його словами, нова версія дуже ускладнила процес пошуку регулярних платежів, особливо для користувачів з великою кількістю збережених транзакцій. Раніше можна було легко знайти потрібний платіж на прізвище або адресу, а тепер доводиться відкривати кожен платіж окремо.

Теги по теме
Нафтогаз
Источник материала
Поделиться сюжетом