Яскраве та дуже ароматне: готуємо розкішну малину з цукром на зиму
Яскраве та дуже ароматне: готуємо розкішну малину з цукром на зиму

Яскраве та дуже ароматне: готуємо розкішну малину з цукром на зиму

У цьому рецепті немає пектину та цукру. Він завжди вдається.

Малина з цукром на зиму

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 2

Приготування:

  1. Малину переберіть, приберіть плодоніжки, а ягоди покладіть в миску та залийте водою. Потім відкиньте малину на друшляк.
  2. Перекладіть половину ягід в каструлю з товстим дном, засипте половиною цукру. Далі насипте решту малини, а зверху – цукор, що залишився.
  3. Залиште на 3 – 4 години, щоб малина пустила сік. Потім поставте каструлю з ягодами на середній вогонь і дайте закипіти, час від часу перемішуючи. Варення має покипіти на мінімальному вогні 10 – 15 хвилин.
  4. Тим часом 3 півлітрові банки помийте і простерилізуйте у мікрохвильовій печі 5 хвилин. Кришки прокип'ятіть кілька хвилин.
  5. Розлийте варення у простерилізовані банки й герметично закрийте кришками. Переверніть банки вверх дном і залиште до повного остигання.
Источник материала
Поделиться сюжетом