1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як зі звичайного кабачка приготувати вишукану пасту: ідеальна страва для обіду
Як зі звичайного кабачка приготувати вишукану пасту: ідеальна страва для обіду

Як зі звичайного кабачка приготувати вишукану пасту: ідеальна страва для обіду

Один з варіантів легкого літнього обіду – це паста з кабачка. Страва буде значно поживнішою, ніж звичайні макарони. А готується надзвичайно просто – на сковорідці.

Ідея приготування пасти з кабачка на обід опублікована на сторінці фудблогерки Ольги Кобик (oliakobyk) в Instagram. Додайте багато сиру, а також часник.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 1 шт.
  • кабачок – 1 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • твердий сир – 100 г
  • сметана – 100 г
  • часник – 1 зубчик або гранульований
  • олія для смаження – 1 ст.л.
  • кріп

Спосіб приготування:

1. Куряче філе нарізати на шматочки.

2. Додати сіль, перець.

3. Смажити на олії до золотої скоринки.

4. Кабачок і помідор нарізати паличками.

5. Додати до курки і ще тушкувати 5 хвилин.

6. Додати сметану, спеції, часник і перемішати.

7. В кінці посипати твердим сиром і кропом.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Пряні мариновані кабачки
  • Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
  • Кабачки в клярі
Источник материала
Поделиться сюжетом