Один з варіантів легкого літнього обіду – це паста з кабачка. Страва буде значно поживнішою, ніж звичайні макарони. А готується надзвичайно просто – на сковорідці.
Ідея приготування пасти з кабачка на обід опублікована на сторінці фудблогерки Ольги Кобик (oliakobyk) в Instagram. Додайте багато сиру, а також часник.
Інгредієнти:
- куряче філе – 1 шт.
- кабачок – 1 шт.
- помідор – 1 шт.
- твердий сир – 100 г
- сметана – 100 г
- часник – 1 зубчик або гранульований
- олія для смаження – 1 ст.л.
- кріп
Спосіб приготування:
1. Куряче філе нарізати на шматочки.
2. Додати сіль, перець.
3. Смажити на олії до золотої скоринки.
4. Кабачок і помідор нарізати паличками.
5. Додати до курки і ще тушкувати 5 хвилин.
6. Додати сметану, спеції, часник і перемішати.
7. В кінці посипати твердим сиром і кропом.
Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:
- Пряні мариновані кабачки
- Мариновані кабачки з петрушкою і кетчупом
- Кабачки в клярі