На Galaxy Unpacked Samsung представить 7 нових пристроїв
На Galaxy Unpacked Samsung представить 7 нових пристроїв

На Galaxy Unpacked Samsung представить 7 нових пристроїв

Samsung нарешті підтвердила, що її наступна подія Galaxy Unpacked відбудеться 10 липня по всьому світу. Подія відбудеться в Парижі, Франція, і її транслюватимуть у прямому ефірі на веб-сайті Samsung, у Samsung Newsroom і на YouTube-каналі Samsung о 15:00 CEST, 6:00. PDT і 9:00 EDT.

Південнокорейська компанія не підтвердила назви пристроїв, які будуть представлені на наступному заході Galaxy Unpacked. Однак було підтверджено, що буде анонсовано нову серію Galaxy Z, а також інтеграцію ШІ у всю екосистему Galaxy. Згідно з повідомленнями, на заході 10 липня бренд анонсує аж сім нових пристроїв.

1. Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6

Передбачувані зображення Samsung Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6

Galaxy Z Fold 6 і Galaxy Z Flip 6, швидше за все, стануть зірками події Galaxy Unpacked. Очікується, що обидва пристрої будуть оснащені чіпсетом Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Очікується, що Z Fold 6 матиме легшу та міцнішу конструкцію, потенційно маючи меншу вагу порівняно зі своїм попередником. Він також може мати дещо більший дисплей, що покращує зручність використання в складеному стані. З іншого боку, очікується, що Galaxy Z Flip 6 запропонує покращений досвід фотографування.

2. Galaxy Watch Ultra і Galaxy Watch Ultra

На Galaxy Unpacked Samsung представить 7 нових пристроїв - Фото 1

Передбачуване зображення Galaxy Watch Ultra

Очікується, що Galaxy Watch Ultra матиме новий 3-нм чіпсет Exynos, BioActive Sensor 2 і підтримку Galaxy AI. Ймовірно, він буде доступний у варіантах 40 мм і 44 мм. За чутками, Galaxy Watch Ultra буде коштувати 700 доларів, і це може бути велика модель із корпусом 47 мм. Очікується, що це буде розумний годинник преміум-класу з титановою рамою. Очікується, що він матиме 3-нм чіп Exynos, акумулятор ємністю 590 мАг, 32 ГБ внутрішньої пам’яті, підтримку Galaxy AI, стійкість до тиску 10 АТМ і три фізичні кнопки. Очікується, що обидва годинники працюватимуть на найновішій ОС Wear OS зі смаком One UI.

3. Samsung Galaxy Buds і Galaxy Buds 3 Pro

Передбачувана серія Galaxy Buds 3

Зображення, яке нещодавно з’явилося, показало дизайн серії Galaxy Buds 3. Очікується, що він надійде з новими аудіодрайверами, подовженим часом автономної роботи, підтримкою Galaxy AI, адаптивним еквалайзером і рейтингом IP57. Немає ясності щодо того, чим Buds 3 Pro відрізняється від стандартної моделі.

4. Галактичне кільце

Кільце Samsung Galaxy

Чутки свідчать, що Galaxy Ring буде розумним кільцем із функціями відстеження здоров’я, включаючи моніторинг сну, відстеження пульсу та, можливо, навіть моніторинг рівня кисню в крові. Деякі джерела також припускають, що він може мати такі функції, як функціональність ЕКГ, відстеження фертильності та можливість керувати іншими пристроями. Очікується, що він матиме багатоденний термін служби батареї та матиме різні розміри.

Источник материала
loader
loader