Стане тільки гірше: чому не можна поливати собаку водою у спеку
Стане тільки гірше: чому не можна поливати собаку водою у спеку

Стане тільки гірше: чому не можна поливати собаку водою у спеку

Спека надворі продовжує посилюватись і, хоча багато хто любить сонце, для чотирилапих друзів воно може бути занадто спекотним - але є способи допомогти їм.

Літо зазвичай означає веселощі на сонці. Але для нашихчотирилапих друзів воно може бути занадто спекотним. Собаки не пітніють так, як ми, і хутряне пальто не зовсім підходить для літа. Тому, як власнику собаки, дуже важливо подбати про те, щоб ваш улюбленець залишався в прохолоді - особливо, коли на нього обрушується спека, повідомляє Mirror.

Власник шоколадного лабрадора, який пише в мережі під ніком @buddy_the_brown_labrador, звернувся до соціальних мереж, щоб поділитися порадами, як піклуватися про своїх улюбленців цього літа.

"Ніколи не слід бризкати на собаку холодною водою, щоб охолодити її. Це призведе до того, що капіляри під шкірою собаки закриються, і ви отримаєте протилежний ефект. Ваша собака буде зберігати ще більше тепла", - сказав він.

Натомість охолодження в басейні є більш ефективним, оскільки собаки регулюють свою температуру за допомогою лап і рота. Власник собаки також рекомендує перенести прогулянки на години з прохолоднішою температурою - до 7 ранку і після 10 вечора.

Дивіться відео про те, як охолодити собаку влітку:

@buddy_the_brown_labrador Part 1: Tips on how to cool your dog when it's too hot ? and perhaps even more importantly what not to do ? See part 2 ➡️ for more tips how to cool your dog when it's hot ?#dogsoftiktok#coolingtips#labrador#petlife#dogs#chocolatelabrador#fyp#dogtips#howto#coolyourdogdown#dogtipoftheday♬ original sound - Buddy

"У вас є кондиціонер? Чудово! Використовуйте його. Тільки переконайтеся, що ваша собака повністю знаходиться в приміщенні. Якщо в приміщенні стає занадто спекотно, перенесіть собаку в більш прохолодне місце в будинку", - вказав блогер.

У заключній частині додали, що власники повинні "завжди стежити за тим, щоб у собаки було достатньо свіжої питної води", "місце в тіні" і "щодня розчісувати собаку, щоб видалити шерсть, що випадає".

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом