«Світлобот»: українські айтівці створили застосунок для моніторингу подачі електрики
«Світлобот»: українські айтівці створили застосунок для моніторингу подачі електрики

«Світлобот»: українські айтівці створили застосунок для моніторингу подачі електрики

Застосунок можна безкоштовно завантажити з Google Play та App Store.

IT-розробники Андрій Буланов та Костянтин Медеденко, які спеціалізуються на застосунках для Android та iOS, реалізували застосунок «Світлобот», який забезпечує автоматичний моніторинг подачі електроенергії.

«Хочете завжди знати, чи є світло у вашому помешканні? Вам важливо знати точний час включення та відключення світла? Мешканці "домової групи" втомились писати про зміну стану світла, і пересварились через це? Тепер ви можете дізнатись про поточний стан світла завдяки нашому новому додатку», - повідомив Андрій Буланов у LinkedIn, та подякував за вагому допомогу у розробці Костянтину Медеденку.

З-поміж переваг «Світлобота» він виокремив:

  • постійний моніторинг електропостачання;
  • оповіщення в реальному часі;
  • зручний та інтуїтивний інтерфейс.

Інтерфейс застосунка «Світлобот»

Щоб почати користуватися «Світлоботом», необхідно буде поставити смартфон на зарядку вдома або офісі, а далі – синхронізувати зі своїм основним смартфоном за відеоінструкцією.

Залежно від того, чи відбуватиметься зарядження пристрою, на основний смартфон надходитимуть сповіщення про те, чи здійснюється електропостачання, чи ні.

Завантажити «Світлобот» можна для пристроїв Android та iOS в онлайн-магазинах Google Play та App Store.

  • Читайте також: Користувачі Х запустили флешмоб «електрохарчування»

Фото: застосунок «Світлобот» / скриншот з «Ютуба»

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
Поделиться сюжетом