В'ячеслав Хостікоєв відверто розповів про серйозний конфлікт із тіткою Ольгою Сумською
В'ячеслав Хостікоєв відверто розповів про серйозний конфлікт із тіткою Ольгою Сумською

В'ячеслав Хостікоєв відверто розповів про серйозний конфлікт із тіткою Ольгою Сумською

Також артист зізнався, чому хоче поставити акторську кар'єру на паузу.

Український актор, зірка комедії "Скажене весілля-3" В'ячеслав Хостікоєв відверто розповів про серйозний конфлікт зі знаменитою тіткою, акторкою Ольгою Сумською.

Стосунки родини зіпсувалися на початку цього року. Тоді Хостікоєв висловився про сестру Антоніну Паперну, яка живе в Росії та мовчить про війну в Україні. Ольгу Сумську образили слова племінника і вона різко на них відреагувала. Як зізнався Хостікоєв у програмі "ЖВЛ представляє" стосунки налагодити не вдалося. За його словами, вони просто не хочуть йти на зустріч одне одному та порозумітися.

Хоч Хостікоєв говорить, що вже відпустив ситуацію і думка про конфлікт йому не болить, однак він був би лише радий, аби в майбутньому їм вдалося знайти спільну мову.

"Якщо десь у майбутньому ми зможемо до чогось дійти, до якогось миру, якось порозумітися, було б непогано. Для мене це вже так не болить, бо я просто це прийняв. Воно просто так має бути. Не чуємо одне одного і не хочемо розуміти. Кожен залишився при своїй думці. Я гадаю, що хай воно залишається так, як є", - поділився актор.

До речі, В'ячеслав Хостікоєв розповів про свою акторську кар'єру. Він зізнався, що нині не знімається в стрічках та хоче взяти паузу. Актор планує присвятити час, аби удосконалити акторські вміння, зокрема, в дубляжі. Артистові подобається ця діяльність і він хотів би присвятити себе цій справі.

"Я зараз поки що не знімаюся певний час. Я хочу певну паузу взяти. Я зараз працюю над своєю акторською майстерністю саме в дубляжі, це моя власна акторська лабораторія", - додав актор.

Источник материала
Поделиться сюжетом