Відеоплатформа «Ютуб» тестує функцію «хайп»
Відеоплатформа «Ютуб» тестує функцію «хайп»

Відеоплатформа «Ютуб» тестує функцію «хайп»

Вона має підвищувати видимість відео учасників партнерської програми ютубу.

Відеоплатформа «Ютуб» тестує нову функцію «хайп», яка даватиме змогу глядачам підвищити ймовірність видимості маловідомих відеороликів у переліку популярного контенту за тиждень. Про це повідомлено у блозі відеосервісу.

Опція працюватиме як комбінація функцій «подобається» та «поділитися». Проте вона матиме певні обмеження. «Хайп» не зможе впливати на алгоритми пошуку на платформі, а просувати можна буде лише контент, опублікований творцями у межах «партнерської програми» впродовж тижня.

Найпопулярніші відео від творців партнерської програми ютубу демонструватимуться в розділі «Дослідити», окремо від стрічки. Це має підвищувати їх видимість на головній стрічці.

Наразі функцію «хайп» тестують у Бразилії, Тайвані та Туреччині.

Нагадаємо, відеоплатформа «Ютуб» також тестує нову функцію — додавання нотаток під відео. Компанія хоче, щоб користувачі мали можливість створювати корисний контекст: більш детально розповідати про відео, вказувати на дезінформацію в них, випадки, коли старі кадри видають за нові.

Фото: відеоплатформа «Ютуб» / Getty Images

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Источник материала
loader
loader