Випущена нова Beats Pill – перша колонка Apple з 2015 року
Випущена нова Beats Pill – перша колонка Apple з 2015 року

Випущена нова Beats Pill – перша колонка Apple з 2015 року

Компанія Beats не випускала нові моделі колонок протягом тривалого часу – останньою була модель Pill Plus, яка була офіційно знята з виробництва ще у 2022 році. На відміну від Beats, її материнська компанія Apple тримається ідеї зі своїми розумними пристроями HomePod та HomePod Mini. Зараз виробник нарешті готовий представити свій новий пристрій – покращену модель Beats Pill 2024 року з культовим дизайном, повністю оновленою наповнювачем та доступною ціною 150 доларів.

Корпус та колір

Зовнішній вигляд моделі є класичним. Корпус з металевою решіткою та силіконовою окантовкою захищає динамік. Елементи керування розташовані зверху у вигляді трьох кнопок: живлення, перемикання та гучності. Доступні три кольори – червоний, чорний і золотий. Пристрій також має захист від води і пилу за стандартом IP67. Це означає, що його можна занурювати у воду, але краще ознайомитися з деталями у інструкції.

Начинка

Кріс Велш відзначає, що основна проблема колонки в її компактних розмірах, через які потрібно робити компроміси у якості звуку. Однак він також зазначає, що додаткові та бонусні функції допомагають оновленому Beats Pill виділитися серед попередніх моделей.

Усередині корпусу розміщені низькочастотний (НЧ) та високочастотний (ВЧ) динаміки, з нахилом в 20%, що сприяє природнішому досягненню звуку до вух, коли колонка розміщена на столі. Основним недоліком є відсутність стереозвучання, але це можна компенсувати, об’єднуючи дві колонки.

Beats Pill підтримує відтворення через USB-C без втрат, що робить його універсальним портом для підключення і зарядки інших пристроїв. Час автономної роботи моделі складає до 24 годин.

Як і актуальні навушники компанії, Pill розроблена для Android та iOS. Тобто, з обох платформ можна змінювати налаштування та користуватися функціями Find My або Find My Device. Єдине, голосові команди на кшталт «Привіт, Сірі» реалізовані лише за кнопку. Потрібно з’єднати колонку з пристроєм, вручну активувати помічника, а вже потім звертатися до Сирі або Google Асистента.

«У оновлених Beats Pill немає серйозних мінусів, якщо ви можете змиритися з монофонічним звучанням. Модель працює добре та витримує будь-які пригоди на природі, а акумулятора вистачає надовго. Що вже казати про безліч додаткових функцій, окрім відтворення через Bluetooth. За свою ціну — колонка більш ніж конкурентоспроможна» Кріс Велш

Источник материала
loader
loader