Жовтизна "випарується на очах": найкращий бабусин метод для відбілювання взуття
Жовтизна "випарується на очах": найкращий бабусин метод для відбілювання взуття

Жовтизна "випарується на очах": найкращий бабусин метод для відбілювання взуття

Чищення білих кросівок може стати справжньою проблемою. Однак, існує відразу кілька методів, які допоможуть повернути білий колір взуття за лічені хвилини.

Білікросівки - це must-have гардеробу. Вони універсальні та непідвладні часу, незалежно від пори року. З іншого боку, у них є один суттєвий недолік: вони швидко брудняться, а плями іноді важко виводяться через брудний білий колір. Однак, Луана Паулінео із видання Sante+ розповіла про 5 ефективних методів, які дозволять повернути білизну взуттю.

Як почистити біле тканинне взуття

Луана Паулінео зазначає, що тканинні кросівки є повітропроникними і мають тенденцію швидко забруднюватися, тому що бруд просочується в тканину, і тканина може пожовтіти, що ускладнює чистку.

"Використовуйте суху щітку, щоб видалити поверхневий бруд і переконатися, що він не проникає глибоко в тканину. Для цього методу очищення вам знадобиться одна столова ложка бікарбонату соди, дві столові ложки білого оцту і 250 мл теплої води", - наголосила вона.

Як почистити біле шкіряне взуття

Експерт зазначає, що для того, щоб надати білому взуттю нового вигляду потрібно виконати наступні дії:

Луана Паулінео також попереджає, що не варто ставити шкіряні кросівки під прямі сонячні промені, оскільки це може пошкодити матеріал.

Як почистити біле взуття зубною пастою

Крім того, вона поділилась "бабусиним рецептом" того, як почистити тьмяне або забруднене біле взуття за допомогою білої зубної пасти, бажано з бікарбонатом натрію.

Як почистити білі сітчасті туфлі

Щоб повернути біле сітчасте взуття до життя, фахівець із чистоти радить скористатися пральним порошком, щоб надати вашим кросівкам свіжий і чистий вигляд.

"Чистячи біле сітчасте взуття, потрібно бути дуже обережним, оскільки матеріал може легко потертися або пошкодитися", - зазначила вона.

Santé+ Magazine

Santé + Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже більше десяти років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але згодом вийшов у цифровій версії.

Вам також може бути цікаво:

Источник материала
Поделиться сюжетом