30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дизайн Galaxy Z Flip 6 та Fold 6 розкрито на офіційних зображеннях
Дизайн Galaxy Z Flip 6 та Fold 6 розкрито на офіційних зображеннях

Дизайн Galaxy Z Flip 6 та Fold 6 розкрито на офіційних зображеннях

До презентації Galaxy Z Flip 6 та Galaxy Z Fold 6 залишилося лише кілька днів. Однак майже все про майбутні складні телефони Samsung вже стало відомо завдяки витокам. Їхні дизайни знову з’явилися, цього разу через витік зображень офіційних чохлів.

Значних змін у дизайні Galaxy Z Flip 6 та Galaxy Z Fold 6 порівняно з їхніми попередниками не буде. Зображення офіційних чохлів для цих майбутніх телефонів були опубліковані в галереї PostImage користувачем X @MysteryLupin.

Galaxy Z Flip 6 все ще має зовнішній екран у формі папки та дві камери з LED-спалахом. На зображенні вище можна побачити стандартні шпалери телефону. Пристрій видно у Силіконовому Чохлі з Кільцем, що полегшує його перенесення та використання. На зображеннях нижче телефон можна побачити в тому ж чохлі, але в кольорах Navy Blue і Mint.

Майбутній складаний телефон у стилі “книжка” все ще використовує ємнісний сканер відбитків пальців, розташований збоку. В цілому його дизайн дуже схожий на Galaxy Z Flip 5. За повідомленнями, він буде оснащений батареєю ємністю 4 000 мАг, але поки не зрозуміло, чи зробить це телефон тостішим.

На зображенні вище ви можете побачити Galaxy Z Fold 6. Він, здається, має трохи більш квадратний внутрішній екран, тонші рамки та гостріші кути. Ці гострі кути нагадують Galaxy S24 Ultra. За витоками, телефон має титанову раму та боковий сканер відбитків пальців. Повідомляється, що ємність батареї така ж, як у Galaxy Z Fold 5.

На зображеннях вище також можна побачити Galaxy Z Fold 6 у офіційних чохлах Clear Case, Standing Case With Strap та Slim S Pen Case. Clear Case чіткіше демонструє дизайн пристрою. Телефон має трохи коротший та ширший зовнішній екран, потрійну камеру на задній панелі з чорними концентричними кільцями навколо сенсорів камер та LED-спалах.

Витік характеристик Galaxy Z Flip 6 і Z Fold 6

Galaxy Z Flip 6 і Galaxy Z Fold 6 будуть представлені 10 липня 2024 року на наступному заході Galaxy Unpacked 2024. Очікується, що обидва телефони будуть оснащені процесором Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy, до 12 ГБ оперативної пам’яті та 256 ГБ/512 ГБ пам’яті. Galaxy Z Fold 6 може також бути доступним у варіанті з 1 ТБ пам’яті.

Специфікації Galaxy Z Fold 6

– Процесор: Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy
– Оперативна пам’ять: до 12 ГБ
– Внутрішня пам’ять: 256 ГБ/512 ГБ/1 ТБ

Камери:

– Той самий набір камер, що й у Galaxy Z Fold 5
– Задня потрійна камера з чорними концентричними кільцями навколо сенсорів

Відеозапис:

– Основна камера: 8K при 30 кадрах в секунду
– Усі камери: 4K при 60 кадрах в секунду

Специфікації Galaxy Z Flip 6

– Процесор: Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy
– Оперативна пам’ять: до 12 ГБ
– Внутрішня пам’ять: 256 ГБ/512 ГБ

Камери:

– Основна задня камера може бути оновлена до сенсора 50 МП (замість 12 МП у Galaxy Z Flip 5)

Відеозапис:

– Основна камера: 8K при 30 кадрах в секунду
– Усі камери: 4K при 60 кадрах в секунду

Ці нові характеристики обіцяють значне підвищення продуктивності та якості зйомки, що робить ці пристрої ще привабливішими для користувачів.

Источник материала
Поделиться сюжетом