Кабачковий торт із грибами: готуємо смачну сезонну закуску
Кабачковий торт із грибами: готуємо смачну сезонну закуску

Кабачковий торт із грибами: готуємо смачну сезонну закуску

Щоб торт був смачнішим, перед подачею відправте його на кілька годин у холодильник.

Оскільки сезон кабачків триває, пропонуємо вам новий рецепт дуже оригінальної та смачної страви з цього овоча. Потіште своїх близьких кабачковим тортом із грибами за рецептом із блогу "Кулінарна книга". Таку страву можна приготувати і на святковий стіл як чудову закуску.

Кабачковий торт із грибами

Інгредієнти:

Для млинців:

  • кабачки маленькі — 3 шт;
  • яйця — 3 шт;
  • борошно — 100 г;.

Для соусу:

  • сіль — 1 ч. л;
  • перець — 1/3 ч. л.
  • йогурт густий — 300 г;
  • печериці — 300 г;
  • часник — 2 зубчики;
  • зелень — за смаком;
  • сіль, перець — за смаком.

Спосіб приготування:

Натерти кабачки, віджати рідину. Додати яйця, сіль, перець, борошно і перемішати до однорідності.

Спекти млинці на змащеній олією сковорідці, розподіливши масу по всьому периметру й обсмаживши до золотистості з обох боків. Дати їм охолонути.

Печериці порізати, обсмажити на сковороді до випаровування вологи. Змішати всі інгредієнти для соусу і додати туди ж смажені гриби.

Тепер збираємо торт. Для цього кожен млинець змастити соусом із грибами. За бажанням можна посипати тертим сиром.

Прикрасити торт і охолодити його в холодильнику протягом 1-2 годин перед подачею.

Читайте також:

Хіт сезону: торт із кабачків із помідорами, сиром і зеленню

Оладки з кабачків на сковороді: найпростіший рецепт

Заготовки на зиму: рецепт кабачків для рулетиків

Источник материала
Поделиться сюжетом