30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Маємо спільне майно, – Валерій Харчишин розкрив, в яких стосунках з ексдружиною
Маємо спільне майно, – Валерій Харчишин розкрив, в яких стосунках з ексдружиною

Маємо спільне майно, – Валерій Харчишин розкрив, в яких стосунках з ексдружиною

У шлюбі з Юлією він пробув 13 років. Пара мала двох спільних дітей, один з яких має невиліковну хворобу.

Валерій запевнив, що попри образи, має підтримувати зв'язок з ексдружиною. Річ у тім, що вони мають спільних дітей, якими продовжують опікуватися. Для Харчишина важливо забезпечити їм наявність батька і матері в їхньому житті.

Ми дорослі люди й не просто маємо спільне майно, яке слід поділити, а спільних дітей. І хочеш ти мати стосунки, чи приховуєш ненависть, але ти маєш спілкуватися, тому що в тебе є спільні діти. Ти маєш бути людиною,
– підкреслив музикант.

Втім, артист зауважив, що одразу після розлучення йому було важко залишатися в дружніх стосунках з ексдружиною. Водночас співак розкрив, що і наразі не може похизуватися ідеальним спілкуванням з Юлією. Ймовірною причиною труднощів він вважає нездатність розглядати екскохану окремо від спільних дітей. Виконавець протягом тривалого часу мав чіткий образ родини, але не дружини.

Мені це дуже важко вдається досі. Це дуже важко завжди. Я не вмів розділяти дітей і їхню матір. Я сприймав їх, як одне ціле. Тобто як родина, а не як незалежні життя. І це важко було,
– зауважив Валерій.

Валерій Харчишин про ексдружину: дивіться відео онлайн

Що відомо про колишній шлюб Валерія Харчишина

  • Він одружився з Юлією у 2009 році. Подружжя виховувало двох спільних дітей та старшого сина від першого шлюбу Валерія.
  • Втім, музикант розповідав, що важка хвороба сина Євгена призвела до погіршення стосунків з дружиною.
  • Пара була разом протягом 13 років, але до початку повномасштабного вторгнення вирішила розійтися. За словами Харчишина, він тоді переїхав до іншого будинку та "жив іншим життям".
  • Артист назвав три причини, чому розлучився з Юлією. Виконавець пояснив, що не вірить в існування кохання на відстані. До того ж, як зазначив Валерій, критичні ситуації викривають справжню природу людей, що призвело до суперечок у шлюбі. Ба більше, попри перебування у шлюбі та виховання дітей, у його життя прийшло кохання.
Источник материала
Поделиться сюжетом