1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Чому рис не розсипчастий: шеф-кухар розкрив метод для ідеального приготування рису
Чому рис не розсипчастий: шеф-кухар розкрив метод для ідеального приготування рису

Чому рис не розсипчастий: шеф-кухар розкрив метод для ідеального приготування рису

Кухар розповів про поширену кулінарну помилку, через яку рис стає липким - як правильно приготувати рис.

Ведучий MasterChef Грег Уоллес розкрив свій безпомилковий рецепт, який гарантує пухкий рис кожного разу та розповів про поширену помилку, яку допускають люди під час приготування.

Кухар також згадав про пакети із рисом, які можна відварити у воді, або приготувати у мікрохвильовці. Однак рис часто може збиватись в липкі грудки або зварюватися в густу піну, якщо їх не приготувати належним чином, передає видання Mirror.

"Рис дуже дешево купувати, але дорого купувати у спеціальних пакетиках. Це спосіб його приготування, і як тільки ви його освоїте, він стає неймовірним. Просто запам’ятайте, що потрібно вдвічі більше води, ніж для рису", - зазначив експерт.

Він зазначив, що у каструлю потрібно додати дві склянки рису, а потім влити чотири склянки води. Дерев'яною ложкою акуратно перемішати вміст каструлі. Однак перемішувати весь час не потрібно, лише на початку і все, інакше рис стане липким.

Каструлю потрібно поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім необхідно зменшити вогонь до найнижчого рівня, щоб рис кипів - це все накрити каструлею. Вже за 15 хвилин рис буде ідеально зварений. Після того, як ви його насипали у миску, варто перемішати його виделкою, щоб він розпушився.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Источник материала
Поделиться сюжетом