Домашній кетчуп без оцту, який можна заморожувати: як приготувати
Домашній кетчуп без оцту, який можна заморожувати: як приготувати

Домашній кетчуп без оцту, який можна заморожувати: як приготувати

Домашній кетчуп з помідорів можна приготувати навіть без оцту. При цьому, соус буде чудово зберігатись на зиму. Для цього його можна просто заморозити.

Ідея приготування домашнього кетчупу, який можна заморожувати, опублікована на сторінці фудблогерки Олени Дяченко (olena diachenko) в Instagram. В складі багато часнику, цибулі, а також в'ялені томати.

Інгредієнти:

  • томати – 500 г
  • вʼялені томати – 100 г
  • оливкова олія – ​​50 мл.
  • часник – 2 зубчики
  • цибуля ріпчаста – 1/2 шт.
  • сіль та перець – за смаком

Спосіб приготування:

1. Зробити на томатах надрізи навхрест,.

2. Залити окропом.

3. Зачекати декілька хвилин.

4. Злити воду, залити холодною.

5. Почекати, доки охолонуть і зняти шкірку.

6. Додати решту інгредієнтів і збити в блендері.

7. Розлити по баночках або контейнерах і зберігати в холодильнику до 7 днів, в морозилці до 6 місяців. Розморожувати через холодильник – тоді смакові властивості не зміняться.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат із помідорів з болгарським перцем
  • Аджика з помідорів
  • Салат з помідорів на зиму
Источник материала
Поделиться сюжетом