30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як правильно готувати шакшуку: найточніший рецепт
Як правильно готувати шакшуку: найточніший рецепт

Як правильно готувати шакшуку: найточніший рецепт

З яєць можна приготувати дуже багато смачних та легких страв, які будуть чудовим варіантом для сніданку та перекусу.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної та корисної шакшуки з яєць та овочів.

Інгредієнти:

  • цибулина середнього розміру
  • олія 2 ст.л.
  • болгарський перець 1 шт.
  • помідор 3 шт.
  • яйця 3 шт.
  • зелень
  • спеції

Спосіб приготування:

1. Поріжте дрібно цибулю, перець та помідори, обсмажте.

2. Додайте яйця, присипте зеленню та накрийте кришкою.

Подавайте у гарячому вигляді!

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат з перепелиними яйцями та куркою
  • Салат з редискою, огірками та яйцями
  • Салат з ананасами, маринованими грибами, яйцями та сиром
Источник материала
Поделиться сюжетом