Як схуднення змінює ваше оточення: виклики та нові реалії стосунків після втрати ваги
Як схуднення змінює ваше оточення: виклики та нові реалії стосунків після втрати ваги

Як схуднення змінює ваше оточення: виклики та нові реалії стосунків після втрати ваги

Втрата зайвих кілограмів є заповітною мрією багатьох людей, проте не всі знають, які це може мати наслідки. Адже це може вплинути не лише на ваше життя, але й на життя ваших друзів, знайомих, та близьких.

Такі несподівані зміни можуть вплинути на різні аспекти життя, про які ви навіть не замислювалися. Про це йдеться у матеріалі видання Eat This Not That.

Ваш партнер також може схуднути

Якщо ви дотримуєтеся здорового способу життя, який приносить видимі результати у вигляді скидання зайвих кілограмів, це може стати прикладом для інших. Адже втрата ваги може спонукати вашого партнера поставити нові цілі щодо свого тіла. Якщо не ваш чоловік чи дівчина, можливо, ваші батьки, брати, сестри чи близькі друзі вирішать піти вашими стопами.

Люди приходять до вас за порадою

Також варто очікувати того, що коли люди побачать, що ви скинули кілограми, вони захочуть прийти до вас за порадою. Тому пишайтеся тим, що люди поважають вас, і будьте відкритими та чесними щодо того, що вам вдалося, і труднощів, які вам довелося подолати.

Вам потрібно буде змінити розмір кілець

Ще один цікавий наслідок втрати ваги – ви побачите, як скорочуються об’єми і ваших пальців. Саме тому ви можете виявити, що кільця, які ви колись носили щодня, тепер трохи завеликі. На щастя, більшість місцевих ювелірних магазинів можуть змінити розмір кілець, поки ви чекаєте.

Вам потрібні нові туфлі

Те ж саме стосується і ваших ніг. Адже черевики, які колись були тісні навколо ваших литок, можуть здаватися занадто вільними, а кросівки та балетки занадто широкі. Крім того, підбори будуть набагато зручнішими, тому що вони будуть під тобою легше.

Люди можуть вас не впізнати

Дуже малоймовірно, що хтось із ваших близьких не впізнає ваше обличчя після схуднення. Для цього ви маєте дійсно скинути до третини ваги. Але не дивуйтеся, якщо колеги з офісів або знайомі дуже здивуються, побачивши вражаючі зміни у вашому зовнішньому вигляді.

Раніше OBOZ.UA розповів про те, що їсти на сніданок, щоб схуднути.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram та Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Матеріали на цьому сайті рекомендовані для загального інформаційного використання й не призначені для встановлення діагнозу або самостійного лікування. Медичні експерти OBOZ.UA гарантують, що весь контент, який ми розміщуємо, публікується й відповідає найвищим медичним стандартам. Наша мета - максимально якісно інформувати читачів про симптоми, причини та методи діагностики захворювань. Закликаємо не займатися самолікуванням, для діагностики хвороб та визначення шляхів їх радимо звертатися за консультацією лікарів.

Источник материала
Поделиться сюжетом