30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
На YouTube з'явиться функція для тих, хто любить засипати під відео
На YouTube з'явиться функція для тих, хто любить засипати під відео

На YouTube з'явиться функція для тих, хто любить засипати під відео

Засипати перед екраном шкідливо, але тисячі людей по всьому світу продовжують помилятися. У YouTube знають це і планують подбати про користувачів.

Відеосеріс YouTube працює над новою функцією під назвою «таймер сну». Поки що нововведення знаходиться на ранній стадії розробки, зазначає видання Android Authority.

«Таймер сну» дозволить встановлювати час, коли YouTube призупинить відтворення відео. Цієї функції часто не вистачає тим, хто любить засипати під YouTube-ролики. Часто такі люди засинають із увімкненим смартфоном або ноутбуком, а коли прокидаються, виявляють, що пристрій розрядився майже до 0%, а рекомендації «ютубу» самі догортали відео, які користувачеві нецікаві.

Щоб уникнути цього, на YouTube з'явиться можливість автоматично зупиняти ролики після відходу до сну. Функція працюватиме так. Людина встановлює години та хвилини, коли потрібно вимкнути відео. Як тільки до спрацювання залишиться 5 хвилин, на екрані з'явиться попередження «Ви можете скинути таймер або натиснути "готово", щоб продовжити перегляд». Якщо глядач натисне Готово, таймер скинеться і відео продовжить грати. Це потрібно для тих моментів, коли людина ще не заснула. Якщо пропустити попередження, через 5 хвилин після його показу відео припинить відтворюватися, а екран пристрою згасне.

Зараз опція працює лише у бета-версіях YouTube для Android. У майбутньому нововведення з'явиться в мобільній версії відеохостингу для всіх ОС, що підтримуються.

Источник материала
Поделиться сюжетом