30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Настя Каменських зізналася, чи досі офіційно одружена з Потапом
Настя Каменських зізналася, чи досі офіційно одружена з Потапом

Настя Каменських зізналася, чи досі офіційно одружена з Потапом

Потап та Настя Каменських офіційно одружилися у 2019 році. Однак чутки про їх стосунки з'явилися значно раніше, ще до того, як Потап офіційно розлучився з Іриною Горовою.

37-річна співачка Настя Каменських, яка вже п’ять років офіційно одружена з репером та продюсером Олексієм Потапенком (сценічне ім’я Потап) відповіла на чутки про їх розлучення. Подробицями особистого життя співачка поділилася на шоу "Ранок у великому місті".

Зокрема, співачка заявила, що давно розставила всі крапки над "і" і робила це багато разів, однак і досі продовжують писати, що вона та Потап розлучилися. Насправді, за словами Каменських, ці новини є повною нісенітницею і вони досі разом та офіційно є чоловіком та дружиною.

"Ми не розлучилися, ми не розлучаємося, ми навіть ніколи не робили таку заяву". Нічого не було, щоб подумали, що ми розлучаємося", — сказала Каменських

Співачка наголосила, що наразі вона не планує розлучатися з Потапом. Однак Каменських наголосила, якщо вона прийме рішення розлучитися з Потапом, вона обов’язково про це повідомить самостійно.

"Якщо я захочу це зробити, повірте, я вам повідомлю сама. І нікому цю новину не віддам", — наголосила Каменських.

Варто зазначити, що останнім часом крім чуток про розлучення пари, з’явилася інформація і про те, що Потап має роман з подругою Насті та колишньою дружиною Позитива (Олексія Завгороднього) Анною Андрійчук. На фоні цих чуток шанувальники помітили, що раніше подруги, які були не розлий вода, відписалися одна від одної в соціальних мережах.

Як стверджує блогер-пліткар Богдан Беспалов, нібито на фоні роману з Потапом Анна Андрійчук влаштувала фотосесію у весільній сукні, таким чином створивши навколо себе чутки про можливе весілля. Однак насправді, за словами Беспалова, таким чином пара вирішила відвести очі від їх роману.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Позитив вперше прокоментував роман своєї колишньої дружини та Потапа.

Источник материала
Поделиться сюжетом