Не буде видно жодних темних кіл під очима і прищів: як правильно наносити консилер
Не буде видно жодних темних кіл під очима і прищів: як правильно наносити консилер

Не буде видно жодних темних кіл під очима і прищів: як правильно наносити консилер

Темні кола під очима, прищі та інші недоліки шкіри можуть значно вплинути на наш зовнішній вигляд. А найстрашніше, що вони здатні зіпсувати наш настрій та впевненість у собі.

На щастя, існує консилер, який може замаскувати усі недосконалості, якщо його правильно використовувати. Про те, як це зробити, розповів Good Housekeeping.

Вугрі, пігментні плями, синці під очима тощо – це все абсолютно нормальні стани людської шкіри, тому їх не варто соромитися. Але прагнення мати бездоганний вигляд також цілком зрозуміле. Тому, щоб ви почувалися більш впевнено та завжди сяяли, і вигадали консилер.

Визначте, що саме ви хочете приховати

Різні кольори та тона консилера можуть бути менш або більш ефективними залежно від того, що саме ви хочете приховати. Наприклад, персикові відтінки усувають блакитні, які притаманні темним колам під очима. Зелені відтінки краще приховують почервоніння. А жовтуваті консилери допомагають виправити нерівний тон шкіри та приховати гіперпігментацію.

Водночас якщо ви хочете освіжити погляд та приховати синці під очима, то обирайте більш світлий колір продукту, а якщо хочете перекрити почервоніння, замаскувати прищі та пігментні плями, то використовуйте відтінок консилера, який збігається з кольором вашого тонального крема. Це дозволить приховати недоліки без створення ефекту маски.

Для зрілої шкіри та припухлості під очима виберіть формулу, яка відбиватиме світло та додасть шкірі сяйва. Однак переконайтеся, що вона не мерехтить.

Підготуйте шкіру

Перед використанням будь-якої косметики, зокрема консилера, нанесіть на шкіру зволожувальний крем та праймер. Також експерти рекомендують наносити консилер після тонального крему, адже так вам не доведеться витрачати його на ті недосконалості шкіри, з якими може впоратися тон.

Текстура

Експерти віддають перевагу рідким формулам для тонкої шкіри навколо очей, оскільки кремові та більш густі текстури можуть осідати в зморшках та складках.

Однак якщо ви хочете приховати текстуру шкіри та впоратися, наприклад, з постакне, то краще використовувати доволі густий консилер в стіку.

Також вам знадобиться доволі щільний консилер, щоб замаскувати темні пігментні плями.

Тип шкіри

Якщо у вас жирна шкіра, переконайтеся, що ви нанесли на обличчя розсипчасту напівпрозору пудру. Це допоможе покриттю залишатися на місці протягом дня. А якщо у вас суха шкіра, то оберіть зволожувальну формулу консилера, а не матову.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як підтягнути обличчя і зробити його свіжішим за допомогою рум’ян.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом