Від мрії – до дії: Фонд Ріната Ахметова озвучив 10 кроків, які допоможуть підлітку обрати професію
Від мрії – до дії: Фонд Ріната Ахметова озвучив 10 кроків, які допоможуть підлітку обрати професію

Від мрії – до дії: Фонд Ріната Ахметова озвучив 10 кроків, які допоможуть підлітку обрати професію

Перед кожною дитиною рано чи пізно постає питання: "Ким бути?" Зорієнтуватися у багатогранному світі професій, обрати серед них бажану та зробити до неї перші кроки українській молоді допомагає профорієнтаційний плакат "Твій супершлях від мрії до дії!", розроблений у рамках проєкту "Рінат Ахметов – Дітям. Твоя суперсила". 

Це практична, конкретна покрокова інструкція, створена з урахуванням психології підлітків та особливостей нашого мінливого часу. Фахівці Фонду Ріната Ахметова виокремили 10 ключових кроків до пошуку професії мрії – і плакат дбайливо та уважно проводить підлітка кожним із них. 

Якщо ви бажаєте отримати цей плакат у друкованому вигляді, залиште заявку у формі.

Приміром, формула "Хочу-Можу-Треба", запропонована на плакаті, дуже ефективна у профорієнтації та допомагає звузити коло пошуку своєї справи. А корисний серіал "Твоя суперпрофесія", створений Фондом, надасть багато підказок та допоможе молодій людині подивитися на ринок праці без "рожевих окулярів", адже у кожної спеціальності є свої підводні камені.

Такі плакати Фонд вже передав київському центру підтримки переселенців "ЯМаріуполь", також плакати використовуються у рамках проєкту "Рінат Ахметов – Дітям. Мирний відпочинок дітям України" у дитячому таборі на Закарпатті, де відпочивають, відновлюються та отримують нові знання хлопці й дівчата, постраждалі від війни. 

Фонд Ріната Ахметова системно допомагає підліткам у виборі життєвого шляху. Це створення мотиваційних відео для підлітків, освітній онлайн-серіал "Твоя суперпрофесія", Telegram-канал "Твоя суперсила" – там є багато корисного щодо саморозвитку, освіти, мотивації та психологічної підтримки.

За 18 років за програмою "Рінат Ахметов – Дітям" підтримку отримали понад 5 млн дітей України. Більше запосиланням.

Источник материала
Поделиться сюжетом