30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Оце так несподіванка! Кросовер Geely перетворився на Renault Grand Koleos
Оце так несподіванка! Кросовер Geely перетворився на Renault Grand Koleos

Оце так несподіванка! Кросовер Geely перетворився на Renault Grand Koleos

Новий сімейний кросовер Renault виявився моделлю, майже повністю запозиченою в Geely, навіть двигун під капотом – китайський.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

На автосалоні в південнокорейському Пусані, що проходить зараз, відбулася офіційна презентація нового кросовера Renault Grand Koleos. Новинка підозріло схожа на існуючу модель Geely Monjaro і це не випадково – Grand Koleos став першим результатом співпраці французького та китайського концернів.

Сімейний Renault Grand Koleos запозичив кузов у ​​Geely Monjaro і відрізняється від нього лише оформленням передньої частини, іншими бамперами та шильдиками. Довжина французької моделі становить 4780 мм, колісна база дорівнює 2820 мм – досить великі розміри, щоб розмістити 7 людей.

При цьому інженери Renault не обмежилися лише перенесенням свого кросовера на платформу Geely, а запозичили практично все. Grand Koleos отримав у салоні навіть 2 екрани, які встановлюються в Monjaro. У перелік обладнання увійшли адаптивний круїз, функція утримання у смузі руху, помічник під час руху тощо. З’явилася також преміальна аудіосистема Bose.

У топовій модифікації кросовер оснащений фірмовою гібридною системою E-Tech потужністю 245 кінських сил. Але залишився й китайський 2,0-літровий турбомотор на 211 “конячок”. З силовим агрегатом працює “робот” (у передньопривідній версії), або 8-ступеневий “автомат” (у повнопривідній).

Новий Renault Grand Koleos під слоганом “Народжений у Франції, зроблений у Кореї” поки доступний лише на місцевому ринку. Вартість ще не оголошена, але можна оформити попереднє замовлення.

Источник материала
Поделиться сюжетом