30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Потужні та стильні: нові ноутбуки ROG для професіоналів і геймерів
Потужні та стильні: нові ноутбуки ROG для професіоналів і геймерів

Потужні та стильні: нові ноутбуки ROG для професіоналів і геймерів

ROG Strix SCAR 18 (2024).

Ноутбук ROG Strix SCAR 18 був насамперед створений для поціновувачів кіберспорту.

Він орієнтований на максимальну продуктивність, тому оснащений флагманським 24-ядерним 32-потоковим процесором Intel Core i9 14900HX, здатним упоратися з важкими проєктами з рендерингу та іграми AAA-класу.

Пристрій підтримує до 64 ГБ оперативної пам’яті DDR5 і твердотільні накопичувачі PCIe Gen4 x4 до 4 ГБ у конфігурації RAID 0.

Цей ноутбук дає більш ніж достатньо потужності для виконання будь-якого завдання.

У максимальній конфігурації ROG Strix SCAR 18 оснащений відеокартою NVIDIA Ge.

Force RTX 4090 із TGP 175 Вт, з технологією Dynamic Boost.

Завдяки надвисокій швидкості рендерингу графіки в іграх та інструментам штучного інтелекту цей гаджет є ідеальним вибором як для геймерів, так і для професіоналів у творчих професіях.

18-дюймовий дисплей ROG Nebula HDR виготовлений за технологією Mini LED і має пікову яскравість 1100 кд/м2.

Роздільна здатність становить 2,5K (2560 x 1600), частота оновлення ‒ 240 Гц, час відгуку ‒ менше ніж 3 мс.

Цей екран ідеально підходить як для гри, так і для професійної роботи з графікою.

Модель ROG Strix SCAR 18 має найсучаснішу технологію охолодження.

Допоміжний вентилятор збільшує потік повітря у напрямку материнської плати, а також допомагає відводити надлишкове тепло від графічного процесора до радіаторів.

ROG Zephyrus G16 (2024).

ROG Zephyrus G16 (2024) завдяки своєму ультратонкому корпусу й елегантному дизайну є ідеальним пристроєм для тих, хто цінує стиль і мобільність.

Це перший ноутбук ROG з неймовірним 16-дюймовим OLED-дисплеєм ROG Nebula, за яким комфортно і грати, і працювати.

Екран з роздільною здатністю 2,5K, частотою оновлення 240 Гц, часом відгуку 0,2 мс і підтримкою технології G-SYNC дарує надзвичайно чітке та контрастне зображення.

А завдяки 100% покриттю колірного простору DCI-P3 і точності відтворення кольорів цей дисплей оцінять не лише геймери, а й професійні дизайнери та фотографи.

Ноутбук у максимальній конфігурації оснащений сучасним процесором Intel Core Ultra 9 185H з вбудованим нейронним процесором (NPU) для прискорення роботи штучного інтелекту.

З ним такі завдання, як відеомонтаж і 3D-рендеринг, виконуються більш як удвічі швидше, ніж раніше, а енергії для цього споживається менше.

Потужна відеокарта до моделі NVIDIA Ge.

Force RTX 4090 для ноутбуків забезпечує надвисоку продуктивність у всіх сучасних іграх і програмах для творчості.

Все це доповнює швидкісна оперативна пам’ять LPDDR5X обсягом до 32 ГБ і до двох SSD сукупною місткістю до 4 ТБ.

Особливістю оновленої фірмової системи охолодження ROG Intelligent Cooling є рідкий метал в якості термоінтерфейсу на процесорі, а також випарна камера і три вентилятори охолодження.

Таким чином, ROG Zephyrus G16 (2024) стане ідеальним вибором для тих, хто шукає потужний мобільний пристрій для розробки програмного забезпечення, 3D-моделювання, відеомонтажу та інших ресурсомістких завдань.

При цьому ROG Zephyrus G16 (2024) залишається легким і тонким пристроєм: за товщини всього 1,49 см він важить лише 1,85 кг.

Завдяки акумулятору ємністю 90 Вт·год й підтримці заряджання через порт USB-C ви отримаєте тривалий час автономної роботи.

Ці та інші ноутбуки ASUS і ROG можна придбати в широкій мережі партнерів компанії, а також в офіційному онлайн-магазині ASUS Україна, який пропонує зручний і швидкий спосіб купівлі продукції.

Серед переваг онлайн-магазину ASUS ‒ офіційна продукція з фірмовою гарантією, якісне обслуговування, швидка доставка, покриття всієї України (за винятком тимчасово окупованих територій).

Источник материала
Поделиться сюжетом