30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Представлено найдешевший електромобіль Hyundai: відома ціна в Європі
Представлено найдешевший електромобіль Hyundai: відома ціна в Європі

Представлено найдешевший електромобіль Hyundai: відома ціна в Європі

Найдоступніший електричний кросовер Hyundai, який отримав статус глобальної моделі, готовий підкорювати світ.

  TELEGRAM-канал ПІДПИШИСЬ

На домашньому автошоу в Пусані компанія Hyundai офіційно презентувала субкомпактний електричний кросовер Inster. Габаритні розміри нової моделі становлять 3825x1610x1575 міліметрів при довжині колісної бази 2,58 метра. Об’єм багажника залежно від положення задніх сидінь налічує від 280 до 351 літра.

У салоні встановлено два 10,25-дюймові дисплеї, доступні також камери кругового огляду, бездротова зарядка телефонів, панорамний дах, підігрів сидінь.

Електрокросовер отримав також повний набір повний набір систем безпеки та електронних асистентів – адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, розпізнавання знаків, контроль “сліпих” зон та втоми водія.

Модель початкового рівня оснащена електромотором потужністю 97 кінських сил і 147 Нм крутного моменту. Батарея місткістю 42 кВт-год забезпечує понад 300 кілометрів запасу ходу.

Потужніший 115-сильний варіант з акумулятором на 49 кВт-год здатен проїхати без підзаряджання 355 кілометрів. Привід – виключено передній.

Продажі новий Hyundai Inster в Південній Кореї розпочнуться вже цього літа, надалі найдешевший електромобіль корейської марки дебютує на ринках Європи, Близького Сходу та Азійсько-Тихоокеанського регіону. Офіційні ціни поки не оголошені, але очікується, що вартість новинки у країнах Старого Світу не перевищить 22 000 євро.

Источник материала
Поделиться сюжетом