1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Прем'єри тижня: трек ZLATA OGNEVICH про силу української жінки та пісня-присвята батькові від Alyona Alyona
Прем'єри тижня: трек ZLATA OGNEVICH про силу української жінки та пісня-присвята батькові від Alyona Alyona

Прем'єри тижня: трек ZLATA OGNEVICH про силу української жінки та пісня-присвята батькові від Alyona Alyona

KOLA - "Цілуй"

KOLA випустила романтичну пісню "Цілуй", яка оспівує найкращі аспекти безумовного кохання та емоцій у закоханої людини, коли вона віддається почуттю всім своїм серцем.

- Моя нова пісня "Цілуй" це продовження моєї історії кохання та романтики, яку я розповідаю через музику. Дуже важливо, коли любов базується на почуттях, довірі та душевному спокої, який відчувається поряд із коханою людиною. Коли для підтвердження своїх почуттів не потрібні якісь яскраві жести, ти все розумієш та відчуваєш у поцілунках, – коментує співачка.

MAX BARSKIH - "Замало" [Acoustic]

MAX BARSKIH на прохання шанувальників презентував акустичну версію танцювального синглу "Замало". Прем'єра оригінальної версії пісні відбулася напередодні концерту співака у столичному Палаці Спорту у травні цього року.

- Дуже часто мої пісні спочатку мають повільний темп та пронизливу лірику, а вже у процесі творчого пошуку я знаходжу для них більш ритмічну форму. Але трек "Замало" має гарне звучання у двох варіантах, тому я вирішив поділитися з вами її початковою версією, відкрити завісу того, як вона звучала з самого початку ще в процесі зародження, - розповів про прем'єра музикант.

ZLATA OGNEVICH - "Пташка" (OST "Конотопська Відьма")

ZLATA OGNEVICH написала та випустила кліп на трек "Пташка", який став саундтреком до першого в Україні фільму-місця "Конотопська відьма". Пісня уособлює історію стародавньої Відьми з Конотопу і є справжньою одою тієї внутрішньої сили, яка зараз живе у кожній українській жінці. До ролика увійшли натурні зйомки за участю виконавиці та кадри з фільму, які команда картини презентує вперше.

- "Пташка" - це моя особиста посвята всім жінкам, які на своїх тендітних плечах тримають цілий світ і роблять все заради безпеки своїх близьких, своєї сім'ї та своєї землі. Боротьба пташки в пісні така ж запекла, як і внутрішня боротьба героїні за своє власне, щасливе буття", - зазначила ZLATA OGNEVICH.

TAYANNA - "ОКЕАН"

TAYANNA представила пісню "Океан", яка присвячена вічній темі любові до людини та спогадів у нашому серці, навіть коли кохані не поряд. Трек занурює у роздуми про значення людських зв'язків та необхідність берегти важливі моменти життя.

- Ми всі, як океани - або тонемо в комусь, або топимо когось у собі, якщо не цінуємо момент справжності, який нам дає Творець. Важливо цінувати тих, хто поруч, і не нехтувати їхніми почуттями. Важливо любити і дарувати кохання, тому що саме в цьому полягає справжній зміст нашого існування, - наголосила TAYANNA.

Alyona Alyona – "Тато"

Alyona Alyona випустила трек-присвята найближчій людині - батькові, з яким у неї теплі стосунки. Незадовго до прем'єри зірка опублікувала в соцмережах кілька постів із архівними знімками з дитинства, а також показала фрагмент листування з батьками у сімейному чаті.

– Ця пісня для мене дуже особлива. Це присвята від дочки – батькові. Так сталося, що всі свої дитячі почуття та переживання я обговорювала з мамою. Але насправді варто було говорити про це і з татом теж, а я ніколи не розмовляла з ним про кохання. Навіть коли стала дорослою і хотіла поділитися почуттями – я соромилася. А зараз, коли я знайшла своє справжнє кохання, то бачу, як багато в ньому татових рис характеру. І зрозуміла, наскільки важливо було з ним говорити про кохання. Знаєте, батьківське кохання вимірюється не в словах, а в вчинках. І зараз я з тим, хто діями демонструє мені справжні почуття, – наголосила виконавиця.

VOLODYMYR DANTES - "Live session"

VOLODYMYR DANTES з нагоди Дня народження представив збірку власних хітів живого звучання під назвою "Live Session". Серед представлених треків: “Чуєш”, “Кити”, “Я залишусь молодим”, а також пісні, які тільки починають набирати популярності "Дура", "Ти мій звір" та інші.

– Для кожного артиста концерти – це особливі моменти синергії з його слухачами, і я далеко не виняток. Однією з моїх найбільших творчих мрій – концерт у моєму рідному місті, у Харкові. Через повномасштабне вторгнення, зокрема ситуацію з безпекою, ця мрія поки залишається нездійсненною. Натомість я вирішив, що записати свої треки в живому звучанні і доповнити їх яскравою відеороботою буде гарним рішенням в умовах, що склалися. Я щиро сподіваюся, всі мої слухачі, з ким ми не можемо зустрітися на концертах, насолодяться цим релізом сповна, а вже зовсім скоро всі улюблені треки ми заспіваємо разом на концертах, – поділився Володимир Дантес.

Христина Соловій - "Камертон"

Христина Соловій випустила новий трек "Камертон", який називає маніфестом кохання та поваги до себе. Пісня, що входить до альбому Rosa Ventorum III, занурює нас в історію стосунків, які завершилися, але залишили глибокий слід на серці. У відео глядачі можуть побачити лише силует чоловіка, адже головна у цій історії саме Христина. Вона бере долю у свої руки і відмовляється грати роль у "ідеальній" любовній історії.

- Я написала "Камертон" у той період, коли тільки починала свій творчий шлях та сценічну кар'єру. "Камертон" є ровесником таких пісень як "Fortepiano", "Хто як не ти". Здебільшого я пишу пісні, натхненні прожитим досвідом. Але часто трапляється так, що спочатку народжується пісня, а вже потім я мешкаю досвід, який накликала на себе піснею. "Камертон" – саме такий випадок. Не шкодую, що не зарелізувала її раніше. Відчуваю, що саме зараз настав час поділитись нею зі своїми слухачами, - розповіла Крістіна.

KEKELIA – "Мріяли ми"

Актриса "Єдиного кварталу", співачка KEKELIA записала нову версію синглу "Мріяли ми", який уперше у 2019 році прозвучав у виконанні її чоловіка – Романа Дуди. Це знайома кожному без винятків історія про період, коли ми, будучи дітьми, мріємо стати швидше дорослими, малюємо собі ідеальну картинку майбутнього життя, але з кожним моментом дорослішання "рожеві" уявлення розвінчуються і ми вивчаємо реальність заново.

- У дитинстві ми мріємо про майбутнє та малюємо його у своїй голові легким. Ми впевнені, що все буде без перешкод, але з досвідом розуміємо, що буває інакше. Пісня саме про це. Нам, дорослим, потрібно завжди пам'ятати про свою внутрішню дитину і наші найщиріші мрії, відчувати життя через призму добра і прозорої енергії. Коли ми навчимося бачити світ очима малюків, набагато легше сприйматимуться буденні проблеми і все інше, що робить нас "дорослими", - коментує KEKELIA.

Оля Полякова - "Ой під вишнею, під черешнею"

Оля Полякова презентувала рок-версію народної пісні "Ой під вишнею, під черешнею", авторство якої приписують Івану Котляревському. Зірка вперше виконала кавер під час ювілейного концерту художнього керівника Національного академічного ансамблю танцю України ім. Вірського Мирослава Вантуха.

- Рок-версію "Ой, під вишнею, під черешнею" тут я співаю вперше (якщо ми забуваємо про мільйон репетицій). Але обробка настільки класна, без цього смутку і сліз, що я вирішила включити її до репертуару, - зазначила Оля.

KALUSH x Agape – "Хтось знов"

Група KALUSH у рамках #KALUSHcollab випустили трек "Хтось знов", записаний у колаборації з AGAPE. Пісня розповідає про продаж почуттів та емоцій у сучасному світі, де справжнє кохання стає все більш рідкісним явищем. У ній музиканти звертаються до слухачів із закликом замислитися над тим, як ми ставимося до найважливішого почуття у житті.

Аліна Копилова - "ERROR"

Співачка Аліна Копилова записала другий авторський трек "ERROR", створення якого її надихнула цитата: "Ризик - це своєрідна фортуна життя, але в цьому і є свій азарт невідомості". За словами артистки, її нова пісня про цінність жити тут і зараз, не забувати про власні бажання та мрії, а головне - про важливість йти тим шляхом, який обирає ваше серце.

- Так і народився один із рядків у пісні: "Життя лише одне і просто треба жити..". Страх - це збій системи, тобто помилка "error", яка заважає нам змінювати своє життя та світ навколо. "Але в душі любов здійме палкий фурор, розвіє твій error, error" - це про двох людей, які всі розуміють бездоганно. Їх лише двоє, але серце у них одне, - зазначила Аліна Копилова.

TAYNA - "ТікТак"

TAYNA випустила літній трек "ТікТак", присвячений важливому періоду у житті кожного випускника - переїзд від батьків до іншого міста, відчуття тривоги перед першим кроком у доросле життя та швидкоплинність часу. Пісня нагадує про важливість цінувати кожен момент та насолоджуватися життям тут і зараз.

- Пісня "ТікТак" для мене дуже особлива. Вона мені асоціюється із закінченням школи та переїздом – це все частина мого життя зараз, і я хочу поділитися цим досвідом з вами. Життя дуже швидко летить, тож важливо бути тут і зараз, ловити момент, – розповіла TAYNA.

Сергій Лазановський - "Зорі"

Переможець "Голосу країни" Сергій Лазановський у новій пісні "Зорі" заспівав про кохання, яке захоплює кожну клітинку організму. Натхненний олдскульним звучанням, разом зі своєю творчою командою, він зняв відео, яке має відсилку до стилістики кліпів 1980-1990 років.

- Після прослуховування цієї пісні, ви точно поринете у вир емоційних і палких почуттів. Ритм композиції змусить ваше тіло рухатися так, начебто вас ніхто не бачить. І змусить одразу запам'ятати цей трек. Любіть і будьте коханими, – зізнався виконавець.

 

Источник материала
Поделиться сюжетом