1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Важкий іспит для чемпіонів: онлайн-трансляція матчу Швейцарія – Італія на Євро-2024
Важкий іспит для чемпіонів: онлайн-трансляція матчу Швейцарія – Італія на Євро-2024

Важкий іспит для чемпіонів: онлайн-трансляція матчу Швейцарія – Італія на Євро-2024

У суботу, 29 червня, пройдуть два матчі 1/8 фіналу Євро-2024. У стартовій грі дня чинні чемпіони Європи Італія поміряється силами зі Швейцарією, пише 24 Канал.

Невиразна гра команди Спаллетті

Італійці слабко відіграли у групі та навіть були на межі вильоту з Євро. Врятував пізній гол Дзакканьї хорватам, завдяки якому "Скуадра Адзура" вирвала життєво необхідну нічию.

У матчі зі скромною Албанією перемога далась вкрай нелегко, а іспанцям чемпіони Європи програли майже без шансів. Тепер же на підопічних Спаллетті чекає черговий міцний суперник.

Швейцарці в групі на класі здолали Угорщину, а також мало не обіграли німців у останньому турі (1:1 з голом Фюллькруга в компенсований час). Як наслідок, підопічні Якіна фінішували другими у квартеті.

Через перебір жовтих карток швейцарці втратили на 1/8 фіналу правого вінгера Відмера. Через аналогічну проблему не зіграє і основний центрбек Італії Калафіорі. Також під питанням участь Закарії та Цубера у швейцарців.

Орієнтовні склади:

Де дивитися матч

Дивитися онлайн матч Швейцарія – Італія користувачі інтернету зможуть на ОТТ-платформі Megogo. Початок зустрічі – о 19:00 за київським часом. За півтори години до гри транслятор розпочне передматчеву студію з експертами.

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Швейцарія – Італія. Тут також будуть опубліковані всі голи зустрічі, а також повний відеоогляд гри після закінчення.

Источник материала
Поделиться сюжетом