1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
ZTE представила смартфон з дисплеєм, який перетворює контент у 3D без окулярів
ZTE представила смартфон з дисплеєм, який перетворює контент у 3D без окулярів

ZTE представила смартфон з дисплеєм, який перетворює контент у 3D без окулярів

Китайський телекомунікаційний гігант ZTE уже деякий час намагається просунути в маси свою технологію дисплеїв, які без будь-яких додаткових пристроїв перетворюють 2D контент 3D. На MWC у Шанхаї компанія представила новий смартфон Voyage 3D з цією технологією, і він на диво доступний.

Деталі

ZTE Voyage 3D — це смартфон на базі Android зі специфікаціями початкового рівня та 3D-дисплеєм, який перетворює 2D-контент у 3D у реальному часі за допомогою технології відображення Neovision 3D Anytime. Він заснований на стереоскопічній технології стеження за очима з кутом огляду 60 градусів. 

Смартфон, по суті, працює як портативна ігрова приставка Nintendo 3DS, проєктуючи зображення із симульованою глибиною, створюючи 3D-ефект. ZTE співпрацює з китайською відеоплатформою Migu Video, щоб надати більше 3D-контенту.

Voyage 3D оснащений 6,58-дюймовим IPS LCD-дисплеєм з роздільною здатністю FHD+ і частотою оновлення 120 Гц. Він оснащений чипсетом Unisoc T760 у поєднанні з 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ постійної пам’яті, а також має акумулятор ємністю 4500 мАг із зарядкою 33 Вт. Телефон завантажує MyOS13 на базі Android 13 і оснащений основною камерою на 50 МП і фронтальною камерою на 5 МП.

ZTE Voyage 3D поставляється в кольорі Star Black і продається за 1499 юанів (206 доларів). Він уже у відкритому продажу в Китаї.

Окрім смартфона Voyage 3D, ZTE оприлюднила ціну на nubia Pad 3D II. 3D-планшет другого покоління, який оснащений новим і покращеним дисплеєм Neovision 3D Anytime, отримав значне зниження ціни на 3500 юанів (480 доларів США) порівняно з попередником, і стартує тепер з 6499 юанів (894 долари США у перерахунку) у Китаї.

Источник материала
Поделиться сюжетом