1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
4 мінісеріали 2024 року, якими варто розбавити свої вихідні
4 мінісеріали 2024 року, якими варто розбавити свої вихідні

4 мінісеріали 2024 року, якими варто розбавити свої вихідні

Редакція Кіно 24 зібрала серіали 2024 року, які варто переглянути на вихідних. Ви зможете проковтнути їх за один вечір, адже серій зовсім небагато.

"Оленя"

  • Кількість сезонів: 1
  • Кількість серій: 7

Цей серіал створений на реальних подіях. Донні Данн – бармен, який лише починає розвиватися у стендапі. На жаль, усі його намагання поки виявляються марними. Одного разу у барі чоловік знайомиться з жінкою, на ім'я Марта Скотт. Донні не хоче з нею спілкуватися, адже нова товаришка є доволі нав'язливою. Під час цього Данн переживай й власну травму.

"Оленя": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Твоя перша остання брехня"

  • Кількість сезонів: 1
  • Кількість серій: 8

Це екранізація роману 2016 року, автором якого є американський письменник Гарлан Кобен. Події серіалу відбуваються у Великій Британії. Головну героїню Маю Стерн звільняють з військової служби, адже вона потрапила у міжнародний скандал. Після цього у житті жінки трапляються жахливі події: спершу вбивають її сестру, а потім – чоловіка. Однак раптом Мая помічає свого "померлого" коханого і починає розслідувати заплутану справу.

"Твоя перша остання брехня": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Бодкін"

  • Кількість сезонів: 1
  • Кількість серій: 7

За сюжетом, подкастер Гілберт Пауер вирушає до міста Бодкін, аби розслідувати зникнення трьох людей. Він до того ж хоче знайти більше інформації про своє коріння, яке тягнеться з Ірландії. Разом з чоловіком за справу береться журналістка Дубіза Малоні, яка приїжджає з Лондона.

"Бодкін": дивіться онлайн трейлер серіалу

"Режим"

  • Кількість сезонів: 1
  • Кількість серій: 6

У головній ролі – неймовірна англійська акторка Кейт Вінслет, яка має безліч нагород. У 2009 році, зокрема, виграла премію "Оскар" у категорії "Найкраща жіноча роль". Події фільму розгортаються у палаці, де авторитарний режим потроху перестає діяти. Канцлерка Олена Вернем довго не виходила з приміщення, тому ментальний стан її підводить. Жінка звертається за допомогою до одного солдата, який в результаті має великий вплив на Олену.

"Режим": дивіться онлайн трейлер серіалу

Останніми днями надворі дуже жарко, тож таку спеку можна перебути вдома за переглядом серіалів. А наша добірка спростить вам пошуки.

Источник материала
Поделиться сюжетом