30 июня, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Де заховали ноутбук? Хитра головоломка на уважність
Де заховали ноутбук? Хитра головоломка на уважність

Де заховали ноутбук? Хитра головоломка на уважність

В сучасному світі, що наповнений технологіями та інформаційним шумом, необхідно вчитися абстрагуватися та концентруватися. Це допоможе бути ефективними та не відволікатися від основної діяльності.

Нещодавно в мережі з’явилося хитромудре завдання, яке змусить вас залучити усю свою зосередженість та спостережливість. Читайте далі, щоб перевірити те, наскільки ви уважні.

Подивіться на зображення та спробуйте знайти на ньому ноутбук за 7 секунд.

На перший погляд, завдання може здатися простим, але ноутбук вміло закамуфльований, тому знайти його швидко доволі складно. Колір та форма гаджета зливаються з навколишнім середовищем, що робить його ще більш невловимим.

Головоломки "шукай і знаходь" використовують різноманітні психологічні та фізіологічні чинники, щоб обдурити наше сприйняття. Наприклад, те як наші очі сприймають кольори, форми та візерунки, а також схильність нашого мозку робити припущення та заповнювати відсутню інформацію.

Подібні завдання не лише зменшують рівень стресу та допомагають відволікатися від буденності. Вони є чудовим тренуванням різноманітних когнітивних навичок, серед яких логічне мислення, швидкість прийняття рішень, креативність, сконцентрованість, уважність тощо.

Якщо ви впоралися з головоломкою за 7 секунд, то вітаємо. Ваша уважність до деталей та швидкість мислення феноменальна. Однак якщо у вас виникли труднощі, то не засмучуйтесь, а спробуйте ще раз, але вже без часових обмежень.

А тепер пропонуємо перевірити себе і подивитися правильну відповідь.

Правильна відповідь

Раніше OBOZ.UA публікував оптичну ілюзію з дивним пирогом, складну математичну головоломку для найрозумніших та заплутану головоломку, що може обдурити ваше сприйняття.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом