1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Генштаб ЗСУ змінює формат зведень про ситуацію на фронті
Генштаб ЗСУ змінює формат зведень про ситуацію на фронті

Генштаб ЗСУ змінює формат зведень про ситуацію на фронті

З 1 липня Генеральний штаб надаватиме оперативну інформацію щодо російського вторгнення тричі на добу. До цього дані про ситуацію на передовій публікували п’ять разів на день.

Генеральний штаб Збройних сил України з 1 липня оновлює формат зведень та переходить на інформування про ситуацію на фронті тричі на день — о 8.00, 16.00 та 22.00.

Про це «Детектору медіа» повідомив речник Генерального штабу ЗС України Андрій Ковальов.

Зведення о 8.00 ранку публікуватиметься паралельно із включенням речника Генштабу ЗСУ Андрія Ковальова у загальнонаціональному телемарафоні «Єдині новини».

«Буде підсумкове зведення за минулу добу, яке публікуватиметься близько 8.00 ранку і воно буде корелюватися із щоденним включенням у будні в ефірі загальнонаціонального телемарафону «Єдині новини». Проміжне зведення щодо поточної ситуації публікуватиметься станом на 16.00. Загальна ситуація за поточну добу буде виходити о 22.00», — поінформував Андрій Ковальов.

Як розповів речник Генштабу, з травня зведення виходили станом на 10.00, 13.00, 16.00, 19.00 та 22.00.

«З цією частотою зведень, що є зараз, увага на наші зведення знизилась, інформаційний простір насичується однотипними повідомленнями. І це знижує увагу цільової аудиторії до інформації на полі бою», — уточнив Андрій Ковальов.

Він також підкреслив, що ранкове зведення з вичерпними підсумками попередньої доби було головним інформаційним продуктом Генерального штабу з найбільшою охопленістю в медіа. Також ранкова оперативна ситуація на полі бою добре корелюється із щоденними включеннями в національному телемарафоні «Єдині новини».

«Ми зрозуміли, що без такого продукту документування бойових дій залишається неповним. На це вказують представники медіа, хроністи та колеги з країн-партнерів, які нам про це говорять», — підкреслив речник Генштабу ЗСУ.

У разі надзвичайних ситуацій на окремих ділянках фронту, Генштаб публікуватиме окремі експрес-повідомлення.

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
война
Источник материала
Поделиться сюжетом