1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Infinix Note 40s 4G представлений на офіційному веб-сайті
Infinix Note 40s 4G представлений на офіційному веб-сайті

Infinix Note 40s 4G представлений на офіційному веб-сайті

Infinix ще офіційно не оголосила дату випуску Infinix Note 40s 4G, але подробиці про телефон з’явилися в мережі. Витік стався завдяки Passionategeekz, яка помітила повну сторінку специфікацій пристрою на офіційному сайті компанії.

Отже, дизайн і характеристики Note 40s 4G схожі на Note 40 і Note 40 Pro, які були представлені в Індії в березні. Він оснащений тим же 6,78-дюймовим вигнутим AMOLED-дисплеєм із частотою оновлення 120 Гц і захистом від Corning Gorilla Glass. 

Для підвищення продуктивності телефон оснащено чіпом MediaTek Helio G99 Ultimate, який також працює в Note 40. Налаштування камери в Note 40s 4G дещо відрізняється, оскільки телефон має конфігурацію з подвійним датчиком порівняно з трьома датчиками в Note 40 і Note 40 Pro. 

Однак основний 108-мегапіксельний датчик і 2-мегапіксельний макросенсор залишаються незмінними. Телефон також зберігає модне кільце підсвічування Halo AI, яке змінює світло залежно від сповіщень, дзвінків, стану зарядки тощо.

Що стосується пам’яті, телефон оснащено 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X (з можливістю віртуального розширення до 8 ГБ) і 256 ГБ пам’яті UFS 2.2. Він працює під управлінням XOS 14 на базі Android 14, йому обіцяють два роки оновлень Android і три роки виправлень безпеки.

Note 40s 4G має акумулятор ємністю 5000 мАг, який підтримує швидку дротову зарядку потужністю 33 Вт. Крім того, як і інші телефони серії Note 40, він включає бездротову зарядку потужністю 20 Вт із технологією magCharge.

Інші характеристики включають рейтинг захисту від пилу та води IP54, підтримку NFC для безконтактних платежів і налаштування двох динаміків, налаштованих JBL. Телефон буде доступний у кольорах Obsidian Black і Vintage Green. Хоча пристрій зазначено на самому сайті компанії, Infinix не розкрила офіційну дату запуску. Ціна телефону також не згадується.

Источник материала
Поделиться сюжетом