1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Навіщо вішати чайні пакетики на дверцятах кухні: ефект вас точно вразить
Навіщо вішати чайні пакетики на дверцятах кухні: ефект вас точно вразить

Навіщо вішати чайні пакетики на дверцятах кухні: ефект вас точно вразить

Затишок та комфорт в приміщенні створює саме свіже повітря. Ви можете зробити простий освіжувач своїми руками за допомогою звичайних чайних пакетиків.

Багато людей купують спеціальні освіжувачі повітря, щоб у них вдома завжди пахло свіжістю. Втім, ви можете не витрачати зайвих грошей і створити такий засіб самостійно. Рецептів в Мережі можна знайти чимало, але один з них найбільш ефективний.

У будь-яких освіжувачів повітря базовим компонентом є ефірні олії. Також під час їхнього створення можуть використовуватися прянощі, фрукти та пелюстки квітів. Щоб наповнити своє житло приємним, а головне натуральним запахом, не потрібно жодних хімічних речовин. Зайвих ароматів вам допоможе позбутися звичайний чайний пакетик.

Спершу може здатися, що витрачати свій час на виготовлення освіжувача повітря, це марна справа. Адже в магазинах все є і так. Втім, саморобні засоби часто набагато безпечніші для здоров'я людини.

Отже, все, що вам знадобиться, це старий чайний пакетик, але він повинен бути сухим. Після цього нанесіть на нього 1-2 краплі будь-якої ефірної олії, запах якої вам подобається. Розвісьте на дверцятах в кухні і ваш дім наповниться приємними ароматами.

Плюс такого освіжувача повітря своїми руками очевидний. Він точно безпечний для здоров'я, а це дуже важливо, якщо в будинку є маленькі діти чи домашні тварини. А ще аромат виходить не таким "хімічним" і нав'язливим, натомість він більш природний.

Источник материала
Поделиться сюжетом