1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
OnePlus Buds Pro 3 буде доступний у трьох варіантах кольору та багатьма преміальними функціями
OnePlus Buds Pro 3 буде доступний у трьох варіантах кольору та багатьма преміальними функціями

OnePlus Buds Pro 3 буде доступний у трьох варіантах кольору та багатьма преміальними функціями

Повідомляється, що OnePlus планує випустити свої навушники наступного покоління OnePlus Buds Pro 3, розташовані над нещодавно випущеними OnePlus Buds 3.

Відповідно до звіту AndroidAuthority, очікується, що майбутні OnePlus Buds Pro 3 будуть доступні в чорному, золотому та зеленому варіантах. Доступність цих кольорів може відрізнятися залежно від регіону. У звіті також стверджується, що OnePlus Buds Pro 3 матиме еквалайзер для персоналізованого звуку, датчики виявлення зносу, підтримку Fast Pair, Dolby Atmos і OnePlus Zen Mode Air. Інші функції, ймовірно, включатимуть підключення двох пристроїв, підтримку затвора камери та можливості просторового аудіо.

Хоча конкретні дати запуску та деталі ціни ще не розголошуються, ціна OnePlus Buds Pro 3, імовірно, буде вищою, ніж їхні попередники, через їхні преміальні функції. Передбачувані оновлення включають вдосконалені звукові драйвери та подовжений термін служби акумулятора. Щоб отримати краще уявлення про те, чого ви можете очікувати, ось характеристики та функції його попередника, OnePlus Buds Pro 2.

OnePlus Buds Pro 2

OnePlus Buds Pro 2 оснащено подвійними 11-мм і 6-мм драйверами, активним шумозаглушенням до 48 дБ (ANC), режимом прозорості, підтримкою аудіокодека LHDC 5.0 і низькою затримкою 54 мс для ігор. Він також має Bluetooth 5.2, з’єднання двох пристроїв і до 39 годин роботи від акумулятора разом із зарядним футляром.

У відповідних новинах OnePlus нещодавно випустила свій планшет OnePlus Pad Pro на китайському ринку. Планшет має великий 12,1-дюймовий 3K IPS РК-дисплей із частотою оновлення 144 Гц і працює на флагманському процесорі Snapdragon 8 Gen 3. У Китаї він коштує від 2799 юанів (приблизно $385). Якщо OnePlus виведе Pad Pro на світовий ринок, очікується, що ціна буде трохи вищою.

Источник материала
Поделиться сюжетом