Найсмачніший печінковий торт, який точно не буде гірчити: в чому секрет
Найсмачніший печінковий торт, який точно не буде гірчити: в чому секрет

Найсмачніший печінковий торт, який точно не буде гірчити: в чому секрет

Печінковий торт – це досить популярна страва, яку часто готують з печінки. З м'яса потрібно просто зробити рідке тісто і посмажити з нього млинці. В масу для смаження важливо додати один простий інгредієнт, щоб печінка не гірчила і була м'якою.

Ідея приготування найсмачнішого печінкового торту опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Микулич (yuliia mikulich) в Instagram. Для страви вам знадобиться молоко.

Інгредієнти для печінкових млинців:

  • печінка (куряча) – 700 г
  • яйця – 2 шт.
  • молоко – 250 г
  • сіль – 1 ч.л.
  • перець чорний
  • олія – 2 ст.л.
  • борошно – 150 г
  • розпушувач – 1 ч.л.

Інгредієнти для начинки:

  • майонез – 300 г
  • сирок вершковий - 70 г
  • часник – 4-5 зубчиків (додавати на свій смак)

Спосіб приготування:

1. Печінку помити і почистити від плівки.

2. До печінки додати яйця, молоко, сіль, перець, олію, борошно, розпушувач.

3. Блендером збити масу до однорідного стану.

4. Розігріти сковорідку.

5. Змастити її олією.

6. Обсмажити млинці з кожного боку до готовності.

7. Змащувати сковорідку олією перед кожним млинцем не обов’язково.

8. Для начинки в майонез додати натертий часник та сирок.

9. Збити блендером до однорідного стану.

10. Зібрати торт.

11. Кожен млинець змастити майонезною начинкою.

12. Прикрасити торт та поставити його на якийсь час в холодильник.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Теплий салат із печінкою та грушею
  • Салат із печінкою та грибами
  • Салат із печінкою і сиром
Источник материала
Поделиться сюжетом