Смачні мариновані печериці з болгарським перцем: готуються максимум 10 хвилин
Смачні мариновані печериці з болгарським перцем: готуються максимум 10 хвилин

Смачні мариновані печериці з болгарським перцем: готуються максимум 10 хвилин

Якщо ви шукаєте просту закуску для святкового столу – приготуйте мариновані печериці з перцем. Для такої страви вам знадобиться максимум 10 хвилин. До того ж, усі компоненти достатньо бюджетні.

Ідея приготування швидких маринованих печериць опублікована на сторінці фудблогерки Анни з ніком ann food в Instagram. Гриби можна зберігати у скляній ємності в холодильнику.

Інгредієнти:

  • печериці – 1 кг.
  • солодкий перець – 1 шт.

Інгредієнти для маринаду:

  • приправа "10 овочів" або "вегето" – 1 ч.л.
  • оцет – 70 г
  • сіль – 1 ст.л.
  • цукор – 2 ч.л.
  • часник – 1/2 головки
  • олія – 100 г

Спосіб приготування:

1. Печериці варити 5 хвилин.

2. Воду злити.

3. В гарячі печериці залити маринад.

4. Додати перець нарізаний соломкою.

5. Періодично помішувати.

6. Коли печериці охолонуть – їх можна вживати або поставити в холодильник до набуття яскравішого смаку.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Картопляні галушки з грибами
  • Зрази з грибами
  • Смажена курка з грибами
Источник материала
Поделиться сюжетом