1 июля, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Значно дешевший та смачніший, ніж магазинний: як правильно засолити лосось
Значно дешевший та смачніший, ніж магазинний: як правильно засолити лосось

Значно дешевший та смачніший, ніж магазинний: як правильно засолити лосось

Спробуйте засолити лосось самотужки. Він вийде смачнішим та дешевшим, ніж магазинний.

Слабосолоний лосось

  • Час: 15 хвилин + 12 годин
  • Порцій: 4

Дивіться, як солити лосось: відео

Приготування:

  1. Філе лосося промийте у холодній воді з обох сторін. Промокніть паперовими рушниками. Приберіть кістки пінцетом. Пройдіться пальцями декілька разів зі всіх сторін, поки не заберете усі кісточки.
  2. В окремій мисці змішайте цукор та сіль.
  3. Рясно натріть філе сумішшю з обох сторін. Візьміть декілька паперових рушників, перекладіть на них наше філе, зверху накрийте ще паперовими рушниками, зробіть згорток та замотайте його у харчову плівку. Відправте у холодильник на 12 годин.
  4. Через 12 годин зніміть плівку та паперові рушники, промийте філе у холодній воді, обсушіть паперовими рушниками та наріжте.
Источник материала
Поделиться сюжетом