Alyona Alyona і Jerry Heil запропонували Фаріон після хейту "помірятися бюстом"
Alyona Alyona і Jerry Heil запропонували Фаріон після хейту "помірятися бюстом"

Alyona Alyona і Jerry Heil запропонували Фаріон після хейту "помірятися бюстом"

Український дует зухвало відреагував на критику з боку Ірини Фаріон.

Колишня народна депутатка від ВО "Свобода" та українська мовознавиця Ірина Фаріон жорстко критикувала українських артисток Jerry Heil та alyona alyona після того, як українці обрали їх для участі в Євробаченні-2023. Діячці не сподобалося те, що конкурсна пісня написана двома мовами, а також підозри в неї викликали псевдоніми Яни Шемаєвої та Олени Савраненко.

Думки про скандальні висловлювання Фаріон запитали в самих артисток. Відео інтерв'ю Jerry Heil та alyona alyona з'явилося на сторінці "Громадського" у Х.

Так Альона Альона зазначила, що сперечатися і доводити що-небудь Ірині Фаріон вона не планує, бо не бачить у цьому сенсу. Натомість вона запропонувала інший, оригінальніший спосіб вирішити конфлікт.

"Відповідати цькуванням на цькування – це сіяння негативу. Підійти і сказати, чому Ірина, а не Ярина? Це якесь таке, я не знаю. Можемо помірятися цицьками. В мене більші", - по-доброму пожартувала alyona alyona.

У свою чергу Jerry Heil зазначила, що її зачепили висловлювання Ірини Фаріон.

Дивіться відео коментаря Jerry Heil і alyona alyona про Ірину Фаріон:

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Настя Каменських зробила серйозну заяву про розлучення з Потапом. Чутки про сварку в їхній парі зміцніли з новою силою через роман із колишньою подругою NK, який приписують Потапу.

Також фронтмен гурту Друга ріка Валерій Харчишин розповів про важку хворобу 16-річного сина. Артист розкрив симптоми недуги, через яку йому складно перебувати поруч із власною дитиною.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом