!["Двічі приготована":оригінальний рецепт улюбленої картоплі](https://thumbor.my.ua/dMSE3YZWXaa4sn4a2Ln47Pbpfr8=/800x400/smart/filters:format(jpeg)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc6c72a0088b79e1b83b18789a5ec52b2.jpg)
"Двічі приготована":оригінальний рецепт улюбленої картоплі
Якщо спочатку відварити картоплю на пару, а потім запекти великими шматочками – ви отримаєте неймовірний ефект. Вона буде хрусткою ззовні та ніжною всередині.
Рецепт "двічі приготованої картоплі"
Час: 1 – 2 години
Порцій: 6
Приготування:
- Духовку розігріваємо до 220 градусів.
- Картоплю кладемо у каструлю з холодною підсоленою водою. Доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин.
- Зливаємо картоплю, добре струшуємо, посипаємо манкою і ще раз добре струшуємо.
- Викладаємо картоплю на деко, посипаємо чебрецем, додаємо олію та запікаємо 45 – 55 хвилин.
- Всередині часу готування картоплю потрібно перевернути.
Смачного!