Galaxy Watch 5 отримав оновлення One UI Watch 6
Galaxy Watch 5 отримав оновлення One UI Watch 6

Galaxy Watch 5 отримав оновлення One UI Watch 6

One UI Watch 6, який уже доступний на Galaxy Watch 6, тепер поширюється на раніше випущені Galaxy Watch 5 і Watch 4. Це означає, що власники цих старих моделей можуть користуватися найновішим програмним забезпеченням Samsung.

Наразі це оновлення знаходиться в бета-версії та не випущено для всіх конкретних моделей Watch 5 і Watch 4. Бета-версія One UI Watch 6 доступна лише для варіанту годинника Bluetooth. Якщо у вас є варіант LTE, вам доведеться трохи почекати.

Усі очікують, що Samsung дуже скоро представить серію Watch 7. Тим часом приємно бачити, що компанія підтримує свої старі моделі новими оновленнями. Раніше Galaxy Watch 6 Classic LTE досягли найнижчої ціни за всю історію.

Ви можете отримати нове оновлення через додаток Samsung Members. Відкрийте програму Samsung Members на телефоні, підключеному до вашого годинника, і знайдіть бета-версію для Watch 5 або Watch 4. Якщо ви не бачите оновлення на своєму телефоні, наберіться терпіння, оскільки Samsung розгортає його поступово. Щоб отримати оновлення, усім пристроям у всьому світі може знадобитися деякий час.

Источник материала
Поделиться сюжетом