Як зробити будь-яку помаду стійкою: геніальний лайфхак
Як зробити будь-яку помаду стійкою: геніальний лайфхак

Як зробити будь-яку помаду стійкою: геніальний лайфхак

Знайти стійку помаду з насиченим кольором – завдання із зірочкою. Правильно підібрана помада створить яскравий акцент та може навіть візуально зробити губи пухкішими.

У мережі набирає популярності лайфхак, що допоможе в рази покращити стійкість звичайної помади. Відома акторка та співачка Сабріна Карпентер розповіла про метод, яким давно користуються світові знаменитості.

Порада доволі проста і бюджетна. Вам не доведеться витрачатися на дорогі бренди, які, правду кажучи, часто лише обіцяють тривалий стійкий ефект, а на практиці все виходить інакше. Пігмент або тьмяніє, або скочується, або – якщо у вас зріла шкіра – забивається у маленькі зморшки біля губ, створюючи доволі непривабливий ефект.

Покрокова інструкція

  1. Після того, як ви нанесли помаду як зазвичай, просто візьміть серветку й обережно покладіть її на губи.
  2. Наберіть трохи пудри на пензлик і нанесіть її на серветку (і, побічно, на губи).
  3. Ідея цього лайфхаку полягає в тому, що пудра закріпить помаду, при цьому не доведеться мати справу з жахливим ковзанням або перебиванням пігменту на зуби, як це часто буває з яскравими помадами.

Сенс також у тому, що пудра поглинає жир, розмиває недоліки та забезпечує матове покриття.

Можна навіть нанести пудру безпосередньо на губи без серветки, обережно постукуючи пензлем. Це призведе до гладкої, матової плівки, яка зафіксує помаду.

Якщо ви з будь-якої причини не любите пудру для фіксації, існують інші методи закріплення помади. Головне – правильно підготувати губи. Варто зробити м’який пілінг та маску. Також слід придбати праймер для губ, що забезпечить додатковий захист і зволоження. Як пудра, так і матова помада можуть погіршити потріскані губи, тому обов’язково використовуйте бальзам з ефектом зволоження.

Також візажисти пропонують зробити насичений та ароматний блиск із підручних інгредієнтів. Вам знадобиться вазелін, оливкова олія, гель алое вера та кольорові пігменти. Детальніше про те, як зробити домашній блиск для губ, а також про інші лайфхаки, що забезпечать стійкість макіяжу – читайте у матеріалі.

Раніше OBOZ.UA розповідав, як підібрати ідеальну червону помаду під тон шкіри.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

Источник материала
Поделиться сюжетом