Яремчук народила від Пономарьова - брат співачки прокоментував сімейну інтригу
Яремчук народила від Пономарьова - брат співачки прокоментував сімейну інтригу

Яремчук народила від Пономарьова - брат співачки прокоментував сімейну інтригу

Дмитро Яремчук розповів про особливі стосунки зі співачкою.

З 2016 року українській співачці Марії Яремчук приписували роман з її наставником з проєкту Голос країни Олександром Пономарьовим. Пара не коментувала своїх стосунків, і громадськість незабаром про цю пікантну плітку забула.

До недавніх пір: на початку травня в Мережі з'явилося відео, на якому дівчина, схожа на Яремчук, демонструє вагітний животик. Кількома днями пізніше стало відомо, що Марія народила сина. Батьківство приписали Олександру Пономарьову.

Ні Яремчук, ні Пономарьов це питання з пресою не обговорювали. Однак коментар про можливий роман і причетність артиста до народження сина його колишньої протеже дав старший брат Марії - Дмитро Яремчук.

Він зазначив, що між ним і сестрою встановилися дивні, натягнуті стосунки, проте з народженням первістка він Марію привітав. "Але вона не відповіла на наше привітання. Чому? Я не знаю. Але що тут такого? Це нормально – в нас специфічні стосунки. Вона не вітала нас із народженням жодної дитини", - розповів Дмитро в інтерв'ю для Oboz.ua.

Що ж стосується історії про Пономарьова, то тут брат співачки говорить наступне: "Я чув таке, але думаю, що це не так".

Хто така Марія Яремчук?

Марія Яремчук - українська співачка, представниця України та фіналістка пісенного конкурсу "Євробачення 2014", де посіла 6 місце, фіналістка телепроекту "Голос країни". У 2012 році представила Україну на конкурсі молодих виконавців "Нова хвиля-2012" у Росії, де посіла 3-тє місце.
Дочка українського співака, народного артиста України Назарія Яремчука. У 2023 році Марія Яремчук, як запрошена гостя, виступила на Євробаченні в Ліверпулі.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що зірка серіалу "Кріпосна", українська акторка Анна Сагайдачна, розлучилася з чоловіком. Розрив стався ще рік тому, але артистка зважилася заговорити про це лише зараз.

Також український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узелков знову опинився в лікарні. Спочатку року він переніс кілька госпіталізацій у зв'язку зі спортивними травмами, але зараз до лікарів його привела інша проблема.

Читайте також:

Источник материала
Поделиться сюжетом