Літак ізраїльських авіаліній здійснив екстрену посадку в аеропорту Анталії
Літак ізраїльських авіаліній здійснив екстрену посадку в аеропорту Анталії

Літак ізраїльських авіаліній здійснив екстрену посадку в аеропорту Анталії

В аеропорту Анталії здійснив екстрену посадку літак ізраїльських авіаліній El Al, причиною стала погане самопочуття одного з пасажирів. Згодом виникли проблеми з дозаправкою літака.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на CNN Türk.

“В аеропорту Анталії здійснив екстрену посадку літакізраїльської авіакомпанії El Al, який прямував зі столиці Польщі Варшави до столиці Ізраїлю Тель-Авіва”, - повідомляє телеканал із посиланням на дипломатичні джерела.

Зазначається також, що літак отримав дозвіл на незапланове приземлення через хворобу одного з пасажирів. У цьому зв'язку літак планувалося дозаправити в аеропорту екстреної посадки, але із цим виникли складнощі.

“Паливо мало бути надано літаку з гуманітарних міркувань, але коли відповідна процедура мала бути завершена, капітан вирішив піти за власним бажанням”, - зазначає телеканал.

Також вказується, що деякі ізраїльські ЗМІ повідомили про те, що офіційні особи аеропорту Анталії відмовилися надати паливо для літака, оскільки авіакомпанія, яка летіла із Варшави до Тель-Авіва, базується в Ізраїлі.

Як повідомляв Укрінформ, турецько-ізраїльські відносини значно погіршилися після початку палестино-ізраїльського конфлікту. У травні Анкара повідомила про припинення всіх торгівельних зв'язків з Ізраїлем.

Фото ілюстративне: AA

Теги по теме
Израиль Турция Самолет
Источник материала
Поделиться сюжетом