Найсмачніший печінковий паштет з вершковим маслом: все потрібно просто збити
Найсмачніший печінковий паштет з вершковим маслом: все потрібно просто збити

Найсмачніший печінковий паштет з вершковим маслом: все потрібно просто збити

Печінковий паштет – це дуже бюджетна та проста у приготуванні закуска. З ним можна зробити кошички або просто намастити масу на хліб. А для того, щоб у страви був ідеальний смак, додайте до м'яса декілька простих компонентів.

Ідея приготування смачного печінкового паштету опублікована на сторінці фудблогерки Юлії Сенич (yuliia.senych) в Instgaram. Все потрібно просто збити.

Інгредієнти:

  • печінка – 400 г
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • вершкове масло
  • сіль/перець
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

1. Печінку почистити від плівки та жилок.

2. Добре промити.

3. Подрібнити і обсмажити на середньому вогні до готовності.

4. Окремо підсмажити цибулю і моркву.

5. Додати масло і засмажку до печінки.

6. Посолити, поперчити за смаком і збити блендером.

Також на OBOZ.UA ви можете ознайомитись із рецептами:

  • Салат зі смаженою печінкою
  • Салат з печінкою та яблуками
  • Теплий салат з печінкою та яблуками
Источник материала
Поделиться сюжетом