Один із фаворитів залишить Євро-2024: онлайн-трансляція матчу Франція – Бельгія
Один із фаворитів залишить Євро-2024: онлайн-трансляція матчу Франція – Бельгія

Один із фаворитів залишить Євро-2024: онлайн-трансляція матчу Франція – Бельгія

У понеділок, 1 липня, відбудуться два матчі 1/8 фіналу на Євро-2024. Центральна зустріч цієї стадії відбудеться у Дюссельдорфі, де віцечемпіони світу Франція протистоятиме екссупернику українців Бельгії, пише 24 Канал.

Клишаві фаворити

Підопічні Дешама та Тедеско слабко провели групову стадію, вигравши лише по одному матчу. Французи здолали Австрію лише завдяки автоголу, тоді як з голандцями та поляками розписали нічию.

Це залишило "Ле Бле" на другому місці у групі. Натомість Бельгія посіла аналогічну позицію у не надто важкому квартеті з Румунією, Словаччиною та Україною. При цьому словакам команда Тедеско програла у першому турі, а у грі з "синьо-жовтими" була близькою до поразки.

Тепер же у команд є шанс довести фанатам свої претензії на високі місця. Для кожної з них фініш раніше півфіналу вважатиметься за провал, тому ставки доволі високі.

Бельгія все так само не зможе розраховувати на Вітцеля та Меньє, що робить і без того неідеальний захист команди проблемною ланкою. У свою чергу Дешам продовжує залишатися без Комана, який заліковує травму.

Орієнтовні склади:

Де дивитися матч

Дивитися онлайн матч Франція – Бельгія користувачі інтернету зможуть на ОТТ-платформі Megogo. Початок зустрічі – о 19:00 за київським часом. За півтори години до гри транслятор розпочне передматчеву студію з експертами.

Сайт 24 Каналу проведе текстову онлайн-трансляцію матчу Франція – Бельгія. Тут також будуть опубліковані всі голи зустрічі, а також повний відеоогляд гри після закінчення.

Источник материала
Поделиться сюжетом