Після народження сина: Джамала вразила змінами іміджу
Після народження сина: Джамала вразила змінами іміджу

Після народження сина: Джамала вразила змінами іміджу

З'ясувалося, що виконавиця оновила імідж. Вона вирішила підстригти волосся.

Джамала вперше після народження третього сина з'явилася на публічному заході. Співачка взяла участь у Національному молитовному сніданку, який цього року вперше проходив під патронатом Президента України.

Для виступу артистка обрала елегантний total black образ, який доповнив нюдовий макіяж з делікатними блискітками. Джамала також оновила зачіску, підрівнявши волосся та зробивши чубчик.

Співачка зізналася, що це перший раз, коли вона залишила новонародженого сина з нянею, щоб відвідати офіційний захід.

Останні новини про Джамалу

  • Співачка продовжує зазнавати переслідувань з боку російської влади через її проукраїнську позицію. Ще у 2020 році їй заборонили в'їзд до Росії на 50 років, а у 2023 році оголосили у розшук та заочно заарештували за нібито поширення "фейкової інформації" про російську армію та висвітлення злочинів у Бучі.
  • Крім того, окупаційна влада незаконно привласнила майно родини Джамалив Алушті, включаючи земельні ділянки та будинок, де пройшло дитинство артистки. Житло до того ж цинічно продали, а кошти направили на фінансування російської армії. Джа засуджує дії російської влади та обіцяє й надалі виступати проти беззаконня на окупованих територіях.
  • 24 травня 2023 рокувиконавиця народила третього сина, якого назвали Алім. Вагітність була складною через токсикоз, але співачка продовжувала займатися благодійністю та виступати. Відомо, що пологи відбулися в Україні, і були партнерськими.
Источник материала
Поделиться сюжетом